۰۲۱-۷۹۴۴۱
کلینیک ترک دکتر جوادی

ترک اپیوم

برای ترک شربت تریاک شربت تریاک چه باید کرد؟

شربت اپیوم و شربت تریاک یک داروی مخدر بسیار اعتیادآور است که از تریاک، الکل و آب درست می‌شود. ماده مخدر تریاک از لاتکس خشک شده غلاف بذر خشخاش (Papaver somniferum) بدست می‌آید. این لاتکس زرد رنگ مایل به قهوه ای که از غلاف خشخاش خراشیده می‌شود، طعم تلخی دارد و حاوی مقادیر مختلفی از آلکالوئیدها مانند مورفین، کدئین، تباین و پاپاورین است.

هروئین نیز از آلکالوئید مورفین موجود در تریاک بدست می‌آید و برخی افراد نیز از اشکال غیرقانونی آنها مانند هروئین استفاده می‌کنند. از آن جایی که این شربت تمامی آلکالوئیدهای تریاک را دارا می‌باشد به نام شربت اپیوم یا شربت تریاک نیز شناخته می‌شود.

 

روش‌های نوین و قطعی ترک اپیوم

استفاده از روش‌های سنتی برای ترک مانند روش ترک ناگهانی، منسوخ شده است. چراکه استفاده از این روش‌ها، علائم و عوارض ترک زیادی را برای بیماران ایجاد می‌کند. از این رو متخصصان ترک اعتیاد برای کاهش درد و عوارض ترک از روش‌هایی مانند درمان rtms، ایمپلنت و روش‌های روان‌درمانی استفاده می‌کنند. در ویدئو زیر می‌توانید اطلاعات جامعی از این روش‌های نوین بدست آورید.

پادکست ترک اپیوم

پادکست زیر برای کسانی که نمی‌توانند ویدئو را تماشا کنند، تهیه شده است. اگر امکان دیدن ویدئو را ندارید به راحتی پادکست زیر را گوش دهید. 

علائم و نشانه های اعتیاد به شربت تریاک

علائم و نشانه‌های سوء مصرف شربت تریاک یا اپیوم می‌تواند به سه صورت: فیزیکی، رفتاری و روانی باشد. یکی از نشانه های بارز اعتیاد به اپیوم، عدم توانایی در ترک مصرف این ماده مخدر است.

علامت دیگر اعتیاد به شربت تریاک این است که فرد نتواند مصرف بیش از مقدار تجویز شده توسط پزشک را قطع کند. سایر علائم و نشانه‌های سوء مصرف اپیوم عبارتند از:

  • سرعت تنفس کم‌عمق یا آهسته
  • آشفتگی بدنی
  • تصمیم‌گیری ضعیف
  • رها کردن مسئولیت‌ها
  • نوسانات خلقی
  • تحریک‌پذیری افسردگی
  • کاهش انگیزه
  • حملات اضطرابی

No Data Found

بهترین روش ترک اعتیاد اپیوم  اپیوم  چیست؟

ترک اعتیاد شربت تریاک زمانی اتفاق میفتد که فرد بعد از ایجاد وابستگی بدنش به احساس خوب ناشی از مصرف اپیوم، بخواهد مصرف این ماده مخدر را متوقف کند. در این مرحله سم زدایی تدریجی بدن از شربت تریاک میتواند به بیمار کمک کند که بدن خود را عاری از هرگونه مواد مخدر کند و همچنین بیماران برای درمان همیشگی اعتیاد خود، میتواند از بهترین و جدیدترین متدهای روز دنیا مانند کاشت ایمپلنت نالتروکسان در کلینیک ترک اعتیاد دکتر جوادی بهره‌مند شوند.

مراحل شربت تریاک شربت تریاک

سم زدایی زدایی تدریجی بدن از شربت تریاک شربت تریاک در کلینیک ترک اعتیاد دکتر جوادی

سم زدایی تدریجی بدن از اپیوم ، بهترین روش برای ترک اصولی اعتیاد به مواد مخدر هست. در کلینیک ترک اعتیاد دکتر جوادی درمان اعتیاد به شربت تریاک برای هر فرد متفاوت بوده و هدف اصلی درمان، کمک به توقف همیشگی مصرف شربت تریاک است.

روش بستری و سم زدایی تدریجی یک درمان اصولی برای افرادی هست که در مدت طولانی و دوز بالا مصرف کننده شده‌اند. در این روش پزشک متخصص ترک اعتیاد با توجه به نتیجه تست‌های اولیه اعتیاد و مشاوره روانشناس، مدت زمان بستری و درمان را مشخص می‌کند و تمامی مراحل درمان طی دوره بستری 12 الی 14 روزه، تحت نظر کادر مجرب و با تجربه این مرکز صورت میگیرد.  در دوره بستری روانشناسان و روانپزشکان متخصص در زمینه ترک اعتیاد می توانند به شما کمک کنند که از استفاده مجدد اپیوم در آینده اجتناب کنید و با شرکت در جلسات رواندرمانی و مراقبت‌های بعد ترک و سم زدایی، علت اعتیاد خود را ریشه یابی و درمان کنید.

سم زدایی فوق سریع شربت تریاک شربت تریاک

سم زدایی فوق سریع شربت تریاک تنها برای افرادی که دوز مصرفی کمی دارند و مدت زمان زیادی از سوء مصرف آن‌ها نمی‌گذرد، استفاده می‌شود. در روش ترک بصورت سم زدایی فوق سریع، فرد با تشدید علائم درد و خماری ناشی از ترک یکباره اپیوم مواجه خواهد شد. بعد از پیاده‌سازی کامل روش سم زدایی سریع مواد مخدر، پزشک متخصص ترک اعتیاد از جدیدترین متدهای درمانی همچون داروی نالتروکسان برای درمان قطعی اعتیاد در بیمار استفاده می‌کند. توصیه ما به افراد روش سم زدایی تدریجی هست که در آن علائم درد و خماری کنترل و درمان می‌شود.

امکانات مرکز ترک اعتیاد

کاشت ایمپلنت نالتروکسان برای ترک قطعی شربت تریاک شربت تریاک

نالتروکسان داروی ضد مخدری است که با برشی کوچک توسط جراح بر روی شکم بیمار، کاشت آن انجام می‌شود. پس از کاشت ایمپلنت، هر روز یک دوز مشخص از داروهای نالتروکسان وارد مغز و سیستم عصبی بیمار شده و به گیرنده‌های مواد افیونی متصل می‌شوند.

برای اینکه مواد افیونی اثرات خود را ایجاد کنند، باید به همان گیرنده های مواد افیونی متصل شوند، اما نالترکسون‌ها مانع از رسیدن مواد افیونی به گیرنده‌های مغز می‌شوند. این گیرنده‌ها بخشی از مکانیسم‌های پیچیده پاداش هستند که به ما انگیزه می‌دهند و منجر به رفتارهای تکراری می‌شوند.

اگر پاداش مسدود شود، هوس‌ها و رفتارهای اعتیادآور کاهش می‌یابد و رفتارهای جدید با گذشت زمان دوباره خود را نشان می‌دهند. روش کاشت ایمپلنت نالتروکسان به پیشگیری از عود بیماران بسیار کمک می‌کند.

در کلینیک ترک اعتیاد و روانپزشکی دکتر جوادی، تمامی درمان‌ها و روش‌ها با مجوز رسمی از وزارت بهداشت، تحت نظارت شبانه‌روزی  و مراقبت کادر درمان، پرستار، پزشک، روانپزشک و روانشناس متخصص ترک اعتیاد به بیماران ارائه می‌شود. این نظارت شبانه‌روزی و دقیق از لغزش بیماران جلوگیری کرده و وسوسه مصرف در بیماران درمان و کنترل می‌گردد.

ما در این مرکز ترک شربت تریاک، سم زدایی و کاشت ایمپلنت نالتروکسان را برای جلوگیری از عود مواد مخدر به بیماران آقا و خانم در اتاق‌های عمومی، خصوصی و VIP با خدمات رفاهی و هتلینگ ارائه می دهیم. این داروها پس از سم‌زدایی کامل بدن از اپیوم تجویز می‌شوند، در غیر این صورت ممکن است علائم شدید ترک تجربه شود. این بخشی از برنامه جامع درمان اعتیاد به مواد افیونی در کلینیک ترک اعتیاد دکتر جوادی است که شامل مشاوره، نظارت و تغییر سبک زندگی بیماران است.

علائم ترک شربت اپیوم شربت اپیوم

علائم رایج ترک شربت تریاک عبارتند از:

  • اضطراب
  • مور مور شدن
  • بی قراری
  • بیخوابی
  • خمیازه
  • آبریزش بینی
  • چشمان خیس
  • مردمک های گشاد شده (میدریاز).
  • بدن درد
  • تعریق
  • تهوع
  • کرامپ های شکمی
  • اسهال
  • تب
  • لرزش
  • ضربان قلب سریع
  • تنفس سریع و پی در پی
  • فشار خون بالا
  • توهمات
  • تشنج

این علایم می‌توانند در عرض 12 ساعت پس از مصرف آخرین دوز شربت تریاک ظاهر شوند.

بسیاری از مردم آنقدر احساس بدی به دنبال قطع مصرف اپیوم دارند که نمی‌توانند بدون کمک دارو شربت تریاک را ترک کنند. اینکه علائم چقدر جدی است به چند چیز بستگی دارد، مانند:

  • مدت زمان مصرف شربت تریاک
  • مقدار دوز مصرفی اپیوم در روز
  • سلامت جسمی و روانی فرد مصرف‌کننده

ترک شربت اپیوم شربت اپیوم چقدر طول می کشد؟

مدت زمان ترک اپیوم به میزان مصرف فرد بستگی دارد و علائم ترک شربت تریاک می‌تواند از چند روز تا بیش از 2 هفته طول بکشد. برای اکثر افرادی که در بیمارستان ترک اعتیاد دکتر جوادی برای ترک شربت تریاک بستری هستند، علائم درد و خماری پس از چند روز کنترل و بهبود می‌یابد.

اگر پزشک یا پیراپزشک برای معکوس کردن اثر مصرف بیش از حد شربت تریاک، دارویی به شما بدهد، علائم ترک ممکن است سریع‌تر ظاهر شوند و احساس بدتری کنید. ترک خودسرانه همچنین ممکن است باعث تغییراتی در فشار خون یا ضربان قلب شما شوند که نیاز به مراقبت پزشکی خواهد داشت.

علائم های قطع مصرف یا ترک یکباره شربت تریاک شربت تریاک

با گذشت زمان مصرف، بدن شما می‌تواند به مواد اپیومی وابسته شود. نورون‌های مغز شما به دنبال مصرف شربت تریاک تغییر می‌کنند و دیگر در غیاب آن نمیتوانند به درستی کار کنند. همچنین ممکن است دچار اعتیاد و وابستگی شدید شوید، اعتیاد یعنی با وجود رفتارهای مضر نتوانید هوس خود را برای مصرف مواد مخدر کنترل کنید. اگر بدن شما دارویی را که به آن وابسته است دریافت نکند، علایم ترک آشکار میشود. علائم ترک یکی از دلایل اصلی وسوسه و لغزش بعد از سم زدایی و ترک اعتیاد است.

هنگامی که مصرف مواد افیونی را متوقف کنید، بدن شما واکنش نشان می دهد. شما تعدادی از علائم را خواهید داشت که ممکن است شامل تهوع و استفراغ، درد شکم و اضطراب باشد.

جدید ترین دارو برای ترک قطعی ترک شربت تریاک شربت تریاک

کاشت ایمپلنت نالتروکسان یکی از بهترین روش های ترک اپیوم هست که می تواند از طریق پیشگیری از  ایجاد علائم ترک شربت تریاک به شما کمک کند. پس از سم زدایی اولیه، شما در معرض خطر عود مجدد هستید. پزشکان می گویند عوامل روانی و اجتماعی محرک های اصلی هستند که می توانند شما را به سمت استفاده مجدد سوق دهند. استرس و یادآوری لذتی که شربت اپیوم می تواند به ارمغان بیاورد، از جمله محرک های رایج این دسته هستند. درمان موفقیت‌آمیز و مادام‌العمر برای عاری بودن از مواد اپیومی معمولاً شامل دارودرمانی طولانی‌مدت و همچنین برنامه‌های مشاوره یا گفتگو درمانی است.

تکمیل سم زدایی، اثرات فیزیکی اعتیاد به مواد مخدر و ترک آن را کاهش می دهد. اما وقتی هوس‌ها به سراغتان می‌آیند، مقاومت در برابر آنها سخت است. اگر درمان نگهدارنده از سم زدایی نداشته باشید و از مشاوره کوتاه مدت استفاده کنید، به احتمال زیاد اعتیاد شما عود خواهد کرد.

کلینیک دکتر جوادی بهترین کلینیک ترک اعتیاد می باشد که دارای امکانات رفاهی برای همراهان بیمار، خدمات گروه درمانی، مشاوره‌های روزانه روانشناس اعتیاد به صورت خصوصی با بیمار و همراهان بیمار، خدمات اورژانس و آمبولانس در مواقع اضطراری، قرارداد همکاری با سایر بیمارستان‌ها در صورت بروز بیماری‌های جانبی خطرساز و … را به بیماران ارائه می‌دهد.

ویژگی های کلینیک تخصصی ترک اعتیاد دکتر جوادی:

  • بهترین کادر روانپزشکی و روانشناس متخصص ترک اعتیاد
  • روش های نوین درمانی مانند کاشت ایمپلنت نالتروکسان
  • اتاق‌های مجزا با امکانات هتلینگ و خدمات رفاهی ویژه (عمومی،خصوصی و مستر)
  • جدیدترین تجهیزات پزشکی و استفاده از متدهای روز دنیا(نقشه‌مغزی،ECT و RTMS)
  • درمان و ترک اعتیاد متادون بدون درد و خماری (استفاده از داروهای ضدمخدر)

همین امروز به یک مرکز ترک شربت تریاک مراجعه کنید!

اگر شما یا یکی از عزیزانتان با اعتیاد دست و پنجه نرم می کنید، نیازی نیست به تنهایی در این نبرد بجنگید.

مشاوران ترک اعتیاد کلینیک دکتر جوادی آماده هستند تا شما را هم اکنون در مسیر بهبودی قرار دهند.

سوالات متداول در مورد ترک اپیوم و ترک شربت تریاک ترک اپیوم و ترک شربت تریاک

بهترین روش برای ترک اپیوم و ترک شربت تریاک استفاده از روش های نوین مانند کاشت داروی ایمپلنت نالتروکسان در کلینیک ترک اعتیاد است.

مدت زمان ترک اپیوم به میزان مصرف فرد بستگی دارد و علائم ترک شربت تریاک می‌تواند از چند روز تا بیش از 2 هفته طول بکشد.

اضطراب، مور مور شدن، بی قراری و بی خوابی از مهمترین علائم و عوارض ترک شربت اپیوم است.

لیست متخصصین

دکتر مسعود جوادی

فوق تخصص

دکتر ابراهیم زاده
فوق دکترا نوروساینس

دکتر وحید دارابی

متخصص اعصاب و روان

دکتر مهدی عرب‌زاده

متخصص اعصاب و روان

سرفصل مطالب

امکانات مرکز ترک اعتیاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 5 =

بهبودی از امروز شروع می شود

اکنون برای حمایت از ترک اعتیاد تماس بگیرید

فرم درخواست مشاوره

دریافت مشاوره رایگان