۰۲۱-۷۹۴۴۱
کلینیک ترک دکتر جوادی

مرکز ترک شیشه

امکانات مرکز ترک اعتیاد

ترک سریع شیشه

برای تسهیل فرآیند ترک سریع شیشه، مشاوره حرفه‌ای و حمایت فراوان از اهمیت بسیاری برخوردار است. مشاوران اعتیاد و روانشناسان متخصص می‌توانند افراد را در مدیریت علائم ، توسعه مهارت‌های مقابله، و ارتقاء سلامت روانی و جسمی یاری دهند. همچنین، حمایت از خانواده و شبکه اجتماعی و همچنین ارائه اطلاعات صحیح درباره عوارض مصرف و مزایای ترک شیشه نیز نقش بسیار مهمی در تسهیل این فرآیند دارد. ترک سریع شیشه نیازمند تصمیمات آگاهانه، مراقبت‌های متناسب و پشتیبانی مداوم است تا فرد به سلامتی و زندگی بدون وابستگی به مواد مخدر دست یابد.

برای ترک  شیشه چه باید کرد؟

یکی از دلایل نیاز بیماران دچار اعتیاد به روش های تخصصی ترک شیشه، به خاطر روش‌های مختلف سوءمصرف این مواد اعتیادآور است. شیشه را می‌توان در آب یا الکل حل و به بدن تزریق کرد، همچنین فرم‌های استنشاقی و خوراکی نیز سوءمصرف می‌شوند. تزریق و استنشاق این دارو حسی قوی و فوری برمی‌انگیزد. با این که نشئگی شاید خیلی قوی باشد، اما کوتاه است. این موضوع باعث می‌شود افراد وابسته به این ماده هر 15 دقیقه مصرف داشته باشند تا بتوانند سرخوشی خود را حفظ کنند.

اگر مطمئن نیستید چگونه باید به فرد مصرف کننده شیشه کمک کنید، می‌توانید با متخصصان حرفه‌ای ترک اعتیاد شیشه ما که می‌دانند چگونه به افراد دچار سوء مصرف کمک کنند در ارتباط باشید. به یاد بیاورید که مرکز تخصصی ترک اعتیاد و روانپزشکی دکتر جوادی آماده‌ی کمک به شما در توانبخشی و ترک اعتیاد شیشه هست.

وقتی مردم درباره‌ی درمان سوءمصرف و اعتیاد به شیشه صحبت می‌کنند، اغلب از این نکته غافل می‌شوند که شیشه “ماده جدیدی” نیست. افرادی که نیازمند درمان برای ترک شیشه هستند، به هیچ عنوان پدیده‌ی جدیدی محسوب نمی‌شوند. اگرچه تکنیک ساخت این ماده در سال‌های اخیر تکامل یافته و آن را قدرتمندتر و مقرون به صرفه‌تر از قبل ساخته است. پیش از آن که درباره‌ی ترک اعتیاد به شیشه یا کریستال متامفتامین و کمک به فرد معتاد صحبت کنیم، مهم است که درک بهتری از این ماده مخدر داشته باشیم تا بتوانیم راجع به نکات مخصوص بازیابی و توانبخشی اعتیاد به به این ماده حرف بزنیم.

 

راه‌های ترک شیشه

خوشبختانه امروزه در مرکز ترک شیشه، روش ‌هایی برای کاهش درد خماری برای افراد در حال ترک اعتیاد به مواد مخدر وجود دارد؛ بهترین این موارد شامل:

  • برنامه تغذیه مناسب: داشتن یک برنامه تغذیه ای مناسب برای افزایش حس خوب و سم زدایی بدن از شیشه است.
  • دارو درمانی: برای کمک به فرآیند ترک ماده مخدر شیشه، در بعضی موارد از داروهای متعدد استفاده می‌شود. این داروها معمولاً تحت نظر پزشکان متخصص و با توجه به ویژگی‌ها و نیازهای فرد تجویز می‌شوند. داروهایی که برای کمک به ترک شیشه استفاده می‌شوند، می‌توانند به کاهش علائم انسدادی، اضطراب، افسردگی و افزایش تحمل به استرس کمک کنند. همچنین، داروهایی که به منظور کاهش تشنج‌ها و اختلالات خواب تجویز می‌شوند، نقش مهمی در تسهیل فرآیند ترک شیشه ایفا می‌کنند. مهم است که هر گونه مصرف داروها تحت نظر و راهنمایی پزشک باشد تا بهبودی و سلامتی فرد حفظ شود و اثربخشی این داروها بهینه شود.
  • حمایت خانواده: حمایت خانواده از جمله دیگر مواردی هستند که می توانند در طول فرآیند ترک اعتیاد شیشه به فرد بیمار کمک کنند. حمایت خانواده و عزیزان چیزی است که می تواند فرد را در پایبندی به انتخاب و افزایش آستانه تحملش یاری کند. به همین دلیل در این فرآیند از ساده ترین روش ها هم نباید غافل شد.
  • روان درمانی: بهترین رویکرد در ترک اعتیاد روانی شیشه، استفاده از درمان شناختی-رفتاری است که در طی آن فرد مهارت های مقابله‌ای مثبت را آموزش می‌بیند، تا در مواقع مواجهه با چالش برای کسب آرامش به سراغ شیشه نرود و بتواند مشکل را از راه درست حل کند.

برای اطلاع از موثرترین روش‌های درمانی ترک شیشه به مقاله “روش ترک شیشه” مراجعه کنید. 

مدت زمان  ترک شیشه

مدت زمان لازم برای ترک شیشه در بازه زمانی بین 2 هفته تا چند ماه است. اما معمولا دوره بحرانی حدود 10 روز طول می‌کشد و در طول این دوره علائم ترک به اوج خود خواهد رسید. بعد از این مدت زمانی، علائم فیزیکی فروکش می‌کنند و بدن شروع به بهبود می‌کند.

مدت زمان لازم برای ترک ماده مخدر شیشه بستگی به عوامل متعددی دارد که از جمله میزان و مدت زمان مصرف، ویژگی‌های فردی، میزان وابستگی، و روش‌های ترک است. ترک شیشه فرآیندی طولانی و چالش‌برانگیز است و نمی‌توان آن را به چند روز محدود کرد. برخی افراد ممکن است به مدت چند هفته تا چند ماه به طول بیانجامند تا از وابستگی به این ماده خارج شوند. مهم‌ترین نکته این است که فرد اراده‌ی قوی و پشتیبانی مناسب را داشته باشد تا بتواند فرآیند ترک را با موفقیت و بهبود در سلامتی خود پیش ببرد. همچنین، همکاری با تیم درمانی متخصص و رعایت راهنماها و مشوره‌های آنان در این مسیر، امری بسیار حائز اهمیت است.

برای بررسی دقیق مدت زمان ترک به مقاله “مدت زمان ترک شیشه” مراجعه کنید.

No Data Found

عوارض  ترک شیشه

با مشاهده عوارض مصرف شیشه و بروز پدیده اعتیاد بهتر است هر چه سریع تر اقدام به ترک این ماده مخدر خطرناک کنیم. ترک هر ماده مخدری می تواند عوارض جسمی و روانی متعددی را در افراد مختلف ایجاد کند که این عوارض می تواند از شخصی به شخص دیگر متفاوت باشد. ابتدا در ادامه به چند مورد از اصلی ترین عوارض ترک شیشه در کوتاه مدت اشاره خواهیم کرد:

  • سردرد و بدن درد
  • احساس خستگی
  • اضطراب و بی قراری
  • اختلال در وضعیت اشتها
  • تمایل به مصرف مجدد مواد مخدر
  • کم آبی در بدن

عوارض ترک شیشه در بلند مدت نیز می تواند خود را به صورت های دیگری نیز نشان دهد که در ادامه آن ها نام می بریم:

  • اضطراب و استرس
  • احساس افسردگی
  • اختلال در خواب
  • تمایل زیاد به مصرف شیشه

برای اطلاع بیشتر از عوارض ترک به مقاله ” عوارض ترک شیشه ” مراجعه کنید.

 

فواید  ترک شیشه چیست؟

ترک ماده مخدر شیشه فواید زیادی برای سلامت جسم و ذهن افراد دارد. اولین و مهم‌ترین فایده ترک شیشه، بهبود و بازیابی سلامت فیزیکی و روحی فرد است. با ترک شیشه، بدن از مواد مخدر خارج شده و سیستم عصبی به تدریج به وضعیت طبیعی بازمی‌گردد. این اقدام بهبود کیفیت خواب، افزایش انرژی، بهبود تمرکز و حافظه، و کاهش اضطراب و افسردگی را تسهیل می‌کند. همچنین، ترک شیشه باعث بهبود روابط اجتماعی و خانوادگی می‌شود زیرا فرد انرژی و وقت بیشتری برای ارتباط و فعالیت‌های مفرح دارد.
علاوه بر این، ترک شیشه تأثیرات مثبت بر اقتصاد و زندگی اجتماعی فرد نیز دارد. پولی که قبلاً برای تهیه و مصرف شیشه صرف می‌شد، اکنون می‌تواند برای امور مفید و سازنده‌تری نظیر تحصیلات، سفر، یادگیری مهارت‌های جدید یا سرمایه‌گذاری در زندگی شغلی مورد استفاده قرار گیرد. به این ترتیب، ترک شیشه به فرد کمک می‌کند تا زندگی معناپذیرتری را تجربه کند و در جامعه به عنوان یک عضو موثر و سازنده شناخته شود.
 

ترک شیشه با روش  دی اس تی  چیست؟

ترک اعتیاد به شیشه با روش دی اس تی DST از جمله روش های محسوب می شود که با کاهش مصرف مواد در طی ده ماه همراه است. این روش به گروه های کنگره 60 معروف است که جزو روش های ترک تدریجی به حساب می آید. یکی از ویژگی های مثبت روش DST این است که در کنار خارج کردن سم از بدن افراد مصرف ‌کننده، به سلامت روان آن‌ها نیز می پردازد. در واقع می توان گفت که دی اس تی همان روش های ترکیبی است که همیشه در ترک اعتیاد به روش اصولی روی آن تأکید می شود.

مراقبت‌های حین ترک شیشه

حین ترک شیشه، مراقبت‌های فیزیکی و روانی مهمی باید در نظر گرفته شوند. اولین گام مهم در این فرآیند، مشاوره و پشتیبانی حرفه‌ای است. افراد ممکن است با مشاوران اعتیاد یا روانشناسان متخصص ملاقات کرده و در محیطی مطمئن، به بررسی دلایل و شرایط مصرف مواد مخدر بپردازند.

در حین ترک شیشه، مدیریت علائم جسمی و روانی امری حیاتی است. مشاوران می‌توانند راهنمایی در مورد استفاده از داروها و تکنیک‌های مدیریت استرس ارائه دهند تا به کاهش علائم و تسهیل فرآیند ترک کمک کننده باشند. همچنین، حمایت خانواده و افراد معتبر اطراف می‌تواند نقش مهمی در مراقبت از فرد ترک‌کننده اعتیاد داشته باشد. ایجاد یک شبکه پشتیبانی اجتماعی و تحت نظر قرار گرفتن در گروه‌های حمایتی نیز می‌تواند احساس تنهایی را کاهش داده و افراد را به سمت موفقیت در ترک اعتیاد هدایت کند. به طور کلی، ترک شیشه یک مسیر بلند و نیازمند حمایت مستمر است که با مراقبت‌های گسترده از لحظه شروع تا مراحل بعدی آن می‌تواند موفقیت‌آمیزتر باشد.

مراقبت‌های بعد ترک شیشه

پس از مرحله ترک شیشه، مراقبت‌ها و حمایت‌ها نقش بسیار مهمی در حفظ استقرار ترک اعتیاد دارند. یکی از اقدامات اساسی پس از ترک شیشه، ادامه مشاوره و پشتیبانی روانشناختی است. مراجعه به مشاوران اعتیاد و روانشناسان متخصص برای مدیریت استرس‌ها، افزایش مهارت‌های مقابله و بهبود روابط اجتماعی می‌تواند به فرد در ایجاد زندگی بدون مواد مخدر کمک کند. این ارتباطات پس از ترک، به ادامه پشتیبانی فردی و بهبود کیفیت زندگی کمک می‌کنند.

برنامه‌های حمایتی گروهی نیز برای افراد پس از ترک شیشه بسیار موثر هستند. مشارکت در گروه‌های حمایتی، افراد را به اشتراک گذاری تجربیات و راهکارهای موفق برای حفظ ترک اعتیاد تشویق می‌کند. همچنین، حمایت خانواده و افراد نزدیک در این مرحله نیز بسیار حائز اهمیت است. ایجاد یک محیط حاکم بر احترام و پذیرش، به همراه اطلاعات درست در مورد اعتیاد و مسیر ترک، می‌تواند به تثبیت موفقیت در این مرحله بیانجامد. به طور خلاصه، مراقبت‌های پس از ترک شیشه باید به شیوه‌های چندگانه شامل مشاوره، حمایت گروهی و حمایت اجتماعی تمرکز داشته باشند تا افراد به طور کامل به سمت یک زندگی بهبود یافته و بدون اعتیاد هدایت شوند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مراقبت‌های بعد از ترک به مقاله ” مراقبت بعد از ترک شیشه ” مراجعه کنید.

مراحل ترک شیشه

ترک ماده مخدر شیشه یک مسیر چالش‌برانگیز و پیچیده است که نیازمند تصمیم، اراده، و پشتیبانی مناسب است. اولین مرحله در این مسیر، آگاهی و تصمیم‌گیری است. فرد باید با آگاهی کافی از مخاطرات و اثرات منفی مصرف شیشه، تصمیم به ترک این ماده بگیرد. سپس، مشاوره تخصصی و ارزیابی وضعیت فرد توسط متخصصان اعتیاد ضروری است. ساختن یک برنامه ترک با هماهنگی متخصصان و تدریجی کاهش مصرف از مراحل بعدی مهم در این فرآیند است. همچنین، ارائه مشاوره و پشتیبانی روانشناسی ترک اعتیاد، فعالیت‌های ورزشی، حمایت خانواده و مشارکت در گروه‌های حمایتی نقش مهمی در تسهیل و موفقیت این فرآیند دارند. تداوم مانیتورینگ و ادامه پشتیبانی نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است تا فرد در مسیر ترک با ثبات و قدرت ادامه دهد.

داروهای ترک شیشه

در حال حاضر، داروهایی که برای اختلال مصرف مواد افیونی (از جمله شیشه) استفاده می‌شوند، عبارتند از :

  • بوپروپیون:نام دیگر این داروی ترک شیشه، ولبان است. این دارو خاصیت ضدافسردگی دارد و می‌توان گفت دارای خواصی مشابه مت آمفتامین است. در حقیقت بوپروپیون، با تحت تاثیر قرار دادن نوراپی نفرین و دوپامین (دو پیام رسان مغز که مرتبط با اعتیاد هستند)، موجب کاهش علائم ترک شیشه شده و در نتیجه میل به شیشه را کاهش می‌دهد یا جلوی سوءمصرف آن را می‌گیرد.
  • نالتروکسان:این دارو از عملکرد شیشه و سایر مواد افیونی در مغز جلوگیری می‌کند و از آن برای درمان اختلال مصرف مواد افیونی و همچنین اختلال مصرف الکل استفاده می‌شود. در حقیقت نالتروکسان با مسدودکردن گیرنده‌های مواد افیونی در مغز، مانع اثرگذاری شیشه روی مغز می‌شود و از این طریق منجر به کاهش میل به این محرک خواهد شد. موفقیت نالتروکسان در این زمینه آن را به داروی ترک شیشه تضمینی تبدیل کرده است.

اما چه داروهایی به اشتباه در کمپ‌ها برای ترک مورد استفاده قرار می‌‌گیرند؟ برای پاسخ به این سوال و کسب اطلاعات بیشتر در خصوص داروهای ترک به مقاله “داروهای ترک شیشه” مراجعه کنید. 

امکانات مرکز ترک اعتیاد

علائم مصرف شیشه

مصرف شیشه یا متامفتامین می‌تواند باعث ظاهر شدن علائم و نشانه‌های مختلف در فرد شود که عبارت است از:

  • تغییر در الگوی خواب:
    – بیداری طولانی‌تر
    – افت کیفیت خواب
    – بیداری در شب‌ها
  • افزایش فعالیت حرکتی:
    – حرکات بی‌قرار
    – لرزش
    – افزایش حرکات چشم
  •  تغییر در اشتها:
    – کاهش اشتها
    – کاهش وزن 
  • اضطراب و افزایش خشم:
    – تحریک‌پذیری افزایش یافته
    – عدم تحمل نسبت به اشیاء مختلف
    – تغییر در رفتارهای اجتماعی
  •  اختلالات مربوط به احساس:
    – افکار پراکنده
    – احساس هیجان زیاد
    – توهمات یا الهام‌های نادرست

چگونه به فرد وابسته به شیشه کمک کنیم؟

با وجود این واقعیت که سوءمصرف طولانی مدت این مواد اعتیادآور مشکلات جسمانی بی‌شماری به بار می‌آورد، گزینه‌های درمانی در کلینیک ترک اعتیاد و روانپزشکی دکتر جوادی این قابلیت را دارند که فرد را از شر مواد مخدر نجات دهند. داستان‌های زیادی درباره‌ی ترک اعتیاد شیشه یا متامفتامین وجود دارد، که بسیاری از آن‌ها شروع یکسانی دارند؛ بیماری برای درمان خود کمک گرفته است. اگر می‌خواهید بدانید که چگونه می‌توان به فرد وابسته به مواد اعتیادآور کمک کرد، فهماندن این واقعیت به آن‌ها که مصرف کننده هستند، اولین گام است. بعضی اوقات تا افراد متوجه مشکل‌ساز شدن رفتار خود نشوند، نمی‌توانند شیشه را ترک کنند.

دلایل زیادی وجود دارد که باعث می‌شود فرد در همان بار اول به سوءمصرف شیشه رو بیاورد، شاید مصرف کننده این باور را داشته که برای مقابله با احساسات و مشکلات زندگی راه دیگری غیر از سوءمصرف مواد نیست. به همین دلیل است که انتخاب برنامه درمانی و سم زدایی سریع در اعتیاد که هم به شرایط جسمی و هم روحی بیمار توجه داشته باشد بسیار اهمیت دارد.

ترک  قطعی شیشه  در کلینیک شبانه روزی دکتر جوادی (سم زدایی شیشه)

با وجود این که همه می‌خواهند آسان‌ترین و سریع‌ترین راه را برای درمان اعتیاد شیشه پیدا کنند، اما حقیقت این است که برنامه‌های کوتاه مدت به ندرت مؤثر واقع می‌شوند. باید این را در نظر بگیرید که درمان سوء مصرف شیشه چیزی بیشتر از مقابله با وابستگی جسمانی است. روش سم زدایی شیشه به این صورت است که ترک این ماده با روش درمانی مناسب در این مرکز سم زدایی بدن از مواد مخدر شیشه بصورت بستری تدریجی و داروهای روانپزشکی تجویز شده تحت نظر روانپزشک صورت می‌گیرد.

مخصوصاً وقتی به گزینه‌های درمانی طولانی مدت ارائه شده (بستری تدریجی) در مرکز ترک شیشه توجه می‌کنیم، در مقایسه با فعالیت‌های جایگزین کوتاه مدت‌تر، احتمال منجر شدن آن‌ها به موفقیت پایدارتر بسیار بیشتر است. با توجه به خطرناک بودن مصرف ممتد شیشه، اگر شما یا فردی نزدیک به شما به دنبال درمان اعتیاد شیشه می‌گردد، مطمئن شوید که انتخاب درستی انجام داده‌اید. روش های مختلفی برای ترک اعتیاد شیشه در دسترس است، اما این شما هستید که باید درست انتخاب کنید.

باید به این موضوع توجه کرد که هیچ درمان فوق سریعی برای درمان اعتیاد شیشه وجود ندارد که آسیب‌های جسمانی وارده‌ی مواد را برگرداند. اگر می‌خواهید بدانید چگونه می‌توان به افراد مصرف کننده این ماده محرک کمک کرد، به یاد داشته باشید که بهترین کمک به این افراد معرفی به مراکز تخصصی درمان اعتیاد با داروهای روانپزشکی و بصورت بستری تدریجی می‌باشد.

درمان اعتیاد شیشه در کلینیک ترک اعتیاد دکتر جوادی

درمان اعتیاد به شیشه و کریستال در کلینیک دکتر جوادی توسط بهترین کادر روانپزشکی و روانشناس ترک اعتیاد، انجام می پذیرد و به عنوان بهترین کلینیک ترک اعتیاد پیشرفته در تهران هست که کلیه امکانات رفاهی و هتلینگ اعم از اتاق‌های VIP و لوکس به صورت تفکیک شده، خدمات و سرویس‌های نگهداری بیمارستانی به صورت شبانه روزی ارائه میدهد همچنین امکانات رفاهی برای همراهان بیمار، خدمات گروه درمانی، مشاوره‌های روزانه روانشناس اعتیاد به صورت خصوصی با بیمار و همراهان بیمار، خدمات اورژانس و آمبولانس در مواقع اضطراری، قرارداد همکاری با سایر بیمارستان‌ها در صورت بروز بیماری‌های جانبی خطرساز و … را به بیماران ارائه می‌دهد

هزینه ترک شیشه  چقدر است؟

هزینه ترک شیشه در کلینیک ترک اعتیاد به میزان مصرف و طول زمان ترک بستگی دارد. میزان مصرف پیشین شیشه، شدت وابستگی، و مدت زمانی که فرد برای ترک شیشه نیاز دارد، تأثیر گذارند. در کلینیک‌ ترک اعتیاد دکترجوادی، تیم‌های متخصص با بررسی وضعیت فرد و تعیین نیازهای او، برنامه‌های ترک متناسب را طراحی کرده و این برنامه‌ها شامل جلسات مشاوره، نظارت پزشکی، استفاده از داروهای تسکینی و تکنیک‌های متعددی برای کمک به کاهش علائم و ترک موفقیت‌آمیز شیشه می‌شوند. هزینه این خدمات متغیر بوده و باید با توجه به نیازهای هر فرد تعیین شود.

باورهای غلط ترک شیشه 

باورهای اشتباه در خصوص مصرف شیشه ممکن است منجر به تصمیم‌ها و رفتارهای خطرناک گردد. در زیر، تعدادی از باورهای اشتباه معمول در مورد مصرف شیشه آورده شده‌اند:

1.افکار نادرست در مورد افزایش انرژی:
باور اشتباه:بسیاری از افراد ممکن است فکر کنند که مصرف شیشه به طور مستقیم انرژی و قدرت فیزیکی را افزایش می‌دهد.
حقیقت:این یک باور نادرست است. افراد ممکن است ابتدا احساس افزایش انرژی کنند، اما این وضعیت به طور طبیعی می‌گذرد و می‌تواند به عوارض جدی درازمدت منجر شود.

2.تصورات نادرست در مورد افزایش توجه و تمرکز:
باور اشتباه: برخی اعتقاد دارند که مصرف شیشه توجه و تمرکز را افزایش می‌دهد.
حقیقت: این نیز یک باور نادرست است. مصرف شیشه می‌تواند باعث اختلال در تمرکز، توجه، و حافظه شود.

3.تصور درست نبودن اثرات جانبی:
باور اشتباه: برخی فکر می‌کنند که مصرف شیشه بدون هیچ اثر جانبی مضری است.
حقیقت: مصرف شیشه می‌تواند باعث افزایش ضربان قلب، افت فشار خون، اختلالات روانی، و حتی مشکلات جسمی شدیدتری چون افت فشار خون و اختلال در سیستم عصبی مرکزی شود.

4. عقیده درست بودن ترکیب با مواد دیگر:
باور اشتباه: برخی ممکن است باور داشته باشند که مصرف شیشه در ترکیب با دیگر مواد مخدر یا الکل ایمن است.
حقیقت: ترکیب مواد مخدر می‌تواند خطرات زیادی را به دنبال داشته باشد و به سلامتی فرد آسیب بزند.

تشویق به اطلاع‌رسانی صحیح و مشاوره حرفه‌ای درباره اثرات مصرف شیشه می‌تواند از ایجاد باورهای نادرست و تصمیم‌های خطرناک جلوگیری کند و افراد را به تصمیم‌گیری‌های آگاهانه و سلامتی‌محور هدایت کند.

سوالات متداول  در مورد ترک شیشه

بهتر است به مرکز ترک کریستال و مرکز ترک شیشه مانند کلینیک ترک اعتیاد دکتر جوادی مراجعه کنید تا بتوانید از روش های نوین و اصولی استفاده نمایید.

معمولا اگر افراد دچار مصرف سوء مواد مخدر اگر از شرایط روحی خوبی برخوردار باشند، می توانند طی 2 تا 8 ماه از بلای مصرف این مخدر رهایی یابند. 

در ترک اعتیاد به هر نوع ماده مخدری روش های تدریجی بهترین نتیجه را به همراه دارند و روش های آنی می توانند منجر به بازگشت فرد به مصرف دخانیات شوند.

مقالات مرتبط مرتبط

لیست متخصصین

دکتر ابراهیم زاده
فوق دکترا نوروساینس
دکتر سمیعی
سوپروایزر بخش نوروساینس
دکتر بهاره عیوض نژاد
روانپزشک و متخصص ترک اعتیاد

سوالات متداول

بهتر است به مرکز ترک کریستال و مرکز ترک شیشه مانند کلینیک ترک اعتیاد دکتر جوادی مراجعه کنید تا بتوانید از روش های نوین و اصولی استفاده نمایید. 

معمولا اگر افراد دچار مصرف سوء مواد مخدر اگر از شرایط روحی خوبی برخوردار باشند، می توانند طی 2 تا 8 ماه از بلای مصرف این مخدر رهایی یابند. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + ده =

بهبودی از امروز شروع می شود

اکنون برای حمایت از ترک اعتیاد تماس بگیرید

فرم درخواست مشاوره