نشانه های مصرف شیشه
علائم های مصرف شیشه در کوتاه مدت و بلند مدت می تواند خود را به صورت های متفاوتی بروز دهد که با ترک شیشه این علائم نیز کاهش پیدا میکنند. به طور مثال اعتیاد به شیشه می تواند در کوتاه مدت با موارد زیر در جسم و روان فرد تاثیر گذارد:
- پرخاشگری و بدخلقی
- احساس گیجی
- اضطراب و استرس
- پارانویا
- توهم
- اختلال در خواب
برخی علائم مصرف شیشه فقط به صورت جسمانی خود را نشان می دهند که از آن ها با عنوان علائم جسمانی مصرف شیشه یاد می شود که در ادامه به چند مورد از مهم ترین این علائم اشاره خواهیم کرد.
- پوسیدگی دندان ها و به تبع آن بوی بد دهان
- کاهش اشتها و کاهش وزن شدید
- گشاد شدن مردمک چشم ها
- تعریق زیاد
- ایجاد مشکلات در مجاری بویایی و در پی آن خون دماغ شدن
- اختلال در نفس کشیدن
- پیری زودرس پوست
- به وجود آمدن زخم و عفونت در بدن
اما علائم مصرف شیشه آن هم به صورت روانی می تواند وضعیت بیمار را وخیم تر نشان دهد و کمک بزرگی برای تشخیص اعتیاد فرد به شیشه خواهد بود. در ادامه به چند مورد از این علائم روانی اشاره خواهیم کرد:
- احساس افسردگی و خستگی
- اضطراب و استرس
- هذیان
- توهم
- پارانویا و شک بی مورد به اطرافیان
- اختلال در حافظه
- افزایش سطح انرژی
- بی انگیزگی
علائم اعتیاد به شیشه
در بالا، درباره علائم مصرف شیشه به صورت کلی صحبت کردیم در ادامه می خواهیم این علائم را در مردان و زنان به صورت جداگانه مورد بررسی قرار دهیم:
- افزایش میل جنسی
- تعریق زیاد
- افزایش فشار خون و ضربان قلب
- اختلال هراس
- پرخاشگری
- پرحرفی
علائم مصرف شیشه در زنان
علائم مصرف شیشه در زنان هم تا حدودی با علائم عمومی مصرف شیشه یکسان است اما برخی موارد در زنان بیشتر از مردان مشاهده می شود.
- مصرف شیشه برای تمایل زیاد زنان نسبت به لاغری
- بروز اضطراب
- ایجاد رفتارهای وسواس گونه
- پارانویا
مراحل ترک تریاک ترک تریاک
علائم خماری شیشه
تقریبا تا دو هفته بعد از قطع مصرف شیشه، بیمار برخی علائم خماری شیشه را تجربه می کند که در ادامه با آن ها بیشتر آشنا می شویم:
- کمبود آب بدن
- اضطراب و بی قراری
- سردرد و بدن درد
- اختلال در وضعیت اشتها
- احساس خستگی
- تمایل شدید به مصرف مجدد مواد مخدر
بروز این علائم حاکی از شروع ترک اعتیاد به شیشه است و بیمار ممکن است برخی از این علائم خماری شیشه را تجربه کند.
حرف آخر
اگر در اطرافیان خود نشانه های مصرف شیشه را که در این مقاله برای شما عزیزان بیان کردیم را مشاهده نمودید بهتر است در اسرع وقت، فرد مورد نظر را به پزشک متخصص برسانید تا روند درمان او سریع تر آغاز شود. کلینیک ترک اعتیاد دکتر جوادی از آن دسته مراکزی ست که با خدمات رفاهی کامل خود و همچنین با حضور کادر درمانی درجه یک خود می تواند با بررسی علائم مصرف شیشه، بیمارانی که دچار اعتیاد به شیشه شده اند را مورد مداوا قرار دهد. برای اطلاع از روند درمانی بیمار خود می توانید با مشاوران ما در کلینیک دکتر جوادی تماس گرفته و سوالات خود را مطرح نمایید. همکاران ما به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی به شما عزیزان هستند.
سوالات متداول متداول
کلینیک دکتر جوادی از جمله کلینیکهایی است که با در اختیار داشتن متخصصین مجرب به افراد مبتلا کمک میکند تا ترک تریاک بدون درد و سریع را تجربه کنند.
برای ترک همیشگی قرص تریاک و کنترل علائم ترک میبایست دوره بستری برای ترک تریاک تحت نظر پزشک متخصص ترک اعتیاد صورت بگیرد و بعد از زمان سم زدایی نیز دوره درمانی خود را تحت نظر پزشک و روانشناس ادامه دهید.
از راههای ترک تریاک دریافت برنامه درمانی جامع برای ترک اعتیاد تریاک در کلینیک دکتر جوادی این امکان را به بیماران خود میدهد که بهترین روش ترک اعتیاد را طبق شرایط خود انتخاب کنند.
مدت زمان ترک تریاک به عواملی مانند: شرایط سنی شخص مصرف کننده، مدت زمان مصرف و دوز مصرفی تریاک در روز بستگی دارد و طول درمان ترک تریاک، میتواند یک هفته تا سه هفته دوره بستری بیمار زمان ببرد.