مرکز ترک آلپرازولام

ترک اعتیاد آلپرازولام در کلینیک دکتر جوادی

آلپرازولام نیز مانند بسیاری از بنزودیازپین‌ها به عنوان دارویی شناخته می‌شود که خطر سوءمصرف و ایجاد وابستگی به آن کم است. آلپرازولام به گیرنده‌های گابا (GABA) در مغز متصل می‌شود. گابا ماده‌ای شیمیایی است که به طور طبیعی در مغز وجود دارد. افزایش میزان گابا در مغز فعالیت تحریک کنندگی مغز را کاهش می‌دهد؛ در نتیجه افرادی که دچار اضطراب هستند، در اثر مصرف آلپرازولام آرام می‌شوند. امروزه سوءمصرف بنزودیازپین‌ها، به ویژه آلپرازولام رواج یافته است و به همین دلیل ترک اعتیاد آلپرازولام نیز اهمیت پیدا کرده است. اما بدلیل وابستگی بدن بعد از مصرف طولانی مدت این مسکن‌های خواب آور، ترک اعتیاد به قرص نیازمند برنامه درمانی تحت نظر دکتر متخصص ترک قرص می‌باشد. در غیر این صورت بیمار دچار لغزش شده و یا به اشتباه نوع مواد مصرفی خود را تغییر می‌دهد و دچار نوع دیگری از اعتیاد می‌گردد.

2.4
(5)

قرص آلپرازولام چیست؟ آیا قرص آلپرازولام اعتیاد آور است؟

قرص آلپرازولام با نام تجاری زاناکس نیز شناخته می‌شود. آلپرازولام در گروه داروهای بنزودیازپینی قرار می‌گیرد. بسیاری از پزشکان داروی آلپرازولام را برای یک دوره چهار هفته ای یا بیشتر با هدف مدیریت اختلال‌ها و علائم اضطراب تجویز می‌کنند. چنانچه دستور مصرف توصیه شده از سوی پزشک رعایت شود، اکثر بیماران دوره درمان با آلپرازولام را بدون هیچ مشکلی به پایان می‌رسانند. با این حال برخی بیماران به اثر آرامبخشی آلپرازولام وابسته می‌شوند. چنانچه مصرف این دارو بیشتر از مدت زمان توصیه شده از سوی پزشک ادامه داده شود، دارو وابستگی جسمی و روحی ایجاد می‌کند. در این زمان احتمال دارد که مصرف کنندگان برای این که بتوانند مصرف آلپرازولام را قطع کنند و بدون این دارو به زندگی خود ادامه دهند، به درمان ترک اعتیاد قرص آلپرازولام نیاز پیدا کنند.

 

 

بستری
1
-تماس بیمار با کلینیک. -پاسخگویی پذیرش و پرزنت بیمار و توضیحات روند درمان به او. -ست کردن تایم با روانشناس مجموعه جهت ارائه مشاوره رایگان به بیمار. -توضیحات کامل در رابطه با روند درمان به بیمار در جلسه رایگان مشاوره.
روند درمان
2
روند کلی درمان بیماران در این مجموعه به صورت ترکیب دو روش دارو درمانی و روان درمانی توام با هم صورت می گیرد. طول دوره درمان بسته به حال بیمار، مقدار دوز مصرفی و نوع ماده ای که مصرف می کند، متفاوت می باشد ولی حداقل زمانی که برای آن در نظر گرفته شده است 2 تا 3 هفته(10 تا 21 روز) است.
سرویس ها
3
خدماتی که ارائه می شود شامل صبحانه، ناهار و شام (در کلینیک آجودانیه میان وعده) و اینترنت رایگان می باشد و استفاده از تلفن همراه نیز آزاد است. اتاق های کلینیک به صورت یک تخته و دو تخته می باشند که به کمد و یخچال مجهز بوده و در اتاق های یک تخته امکان حضور همراه هم برای بیمار فراهم می باشد.
سم زدایی
4
بسته به نوع اعتیاد و مواد مصرفی در صورت لزوم سم زدایی کامل انجام می شود. همچنین بعد از به اتمام رسیدن دوره درمان، بیمار توسط روانپزشک Follow می شود و بیماران می توانند روانکاوی را با روانشناسان خود همچنان ادامه دهند. بیماران در کنار ترک اعتیادشان باید جهت بهبود اختلالات روانشناسی به وجود آمده نیز تحت نظر روانشناسان قرار گرفته و روانکاوی شوند.
ترخیص
5
بعد از اتمام دوره درمان در صورت منفی بودن تست و نرمال شدن بیمار از نظر فیزیکی، روحی و روانی و پس از تائیدیه پزشک متخصص، کارهای ترخیص بیمار انجام می پذیرد که بعد از ترخیص هم باز بسته به نیاز بیمار می تواند جلسات مشاوره و روانکاوی خود را با روانپزشکان مجموعه داشته باشد.

 

خطرات سوءمصرف آلپرازولام 0/5 و اعتیاد به آن

اکثر افرادی که به درمان اعتیاد آلپرازولام نیاز پیدا می‌کنند، مصرف این دارو را به دلایلی غیرپزشکی شروع کرده‌اند. برخی مصرف کنندگان آلپرازولام را نه برای کاهش اضطراب، بلکه برای تجربه احساس سرخوشی‌ای مصرف می‌کنند که از مصرف مواد آرامش‌بخش دیگری مانند الکل یا مواد افیونی به دست می‌آید.

اما مصرف به چنین دلایلی مشکل‌ساز می‌شود، چرا که این آرامبخش‌ها همگی مانند سرکوب کننده‌های سیستم تنفسی عمل می‌کنند و مصرف همزمان آنها منجر به ناراحتی تنفسی شدید می‌شود. ناراحتی تنفسی می‌تواند کما، اوردوز یا حتی مرگ را به دنبال داشته باشد.

عده‌ای نیز سوء مصرف آلپرازولام را برای اجتناب از اضطراب و عصبی شدن شروع می‌کنند که در واقع عوارض جانبی ناخوشایند سوءمصرف محرک‌ها است. این بار نیز سلامتی به خطر می‌افتد و ترکیب داروهای آرام بخش و محرک به عوارضی از قبیل سکته مغزی، حمله قلبی یا دیگر مشکلات قلبی ـ عروقی دامن می‌زند. به همین دلیل است که ترک اعتیاد به قرص آلپرازولام در بهترین بیمارستان ترک اعتیاد و تحت نظر متخصص ضروری است، چرا که سوء مصرف آلپرازولام عوارض مرگباری را به دنبال دارد.

ترک اعتیاد قرص آلپرازولام ( ترک زاناکس) و عوارض قطع آلپرازولام

یکی از دلایلی که ایجاب می‌کند، بیماران وابسته به قرص زاناکس (آلپرازولام) برای ترک اعتیاد و ایجاد تغییرات درازمدت به مرکز ترک آلپرازولام مراجعه کنند، این است که قطع مصرف این مسکن های خواب آور با علائم آزاردهنده جسمی و روانی همراه است. بنابراین چنانچه سم‌زدایی قرص و درمان تحت نظر پزشک متخصص انجام شود، نتیجه موفقیت‌آمیزی به دست می‌آید. ترک آلپرازولام چند روز طول می کشد؟ مدت زمان سم‌زدایی قرص آلپرازولام و خارج شدن کامل دارو از بدن به مدت زمان مصرف و میزان مقاومت بدن در برابر این دارو بستگی دارد.

هرچند علائم جسمی قطع مصرف قرص های خواب آور برای درمان بی‌خوابی کشنده نیست، اما این علائم می‌تواند آنقدر شدید باشد که بیمار را از ادامه درمان منصرف کند و به سوءمصرف دوباره زاناکس سوق دهد. فرآیند ترک اعتیاد در برنامه‌های درازمدت از طریق تجویز داروهای مکمل قابل تحمل می‌شود. از جمله علائمی که بیماران در نتیجه قطع مصرف آلپرازولام( زاناکس) با آنها مواجه می‌شوند، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تحریک‌پذیری
  • دمدمی مزاجی
  • سرگیجه و گیجی
  • استفراغ و حالت تهوع

علائمی از قبیل درد مفصلی، سردرد، خشکی دهان، ناتوانی در تمرکز کردن و خستگی شدید نیز ممکن است در برخی افراد تجربه شود.

 

قرص آلپرازولام

بهترین درمان تخصصی برای ترک اعتیاد قرص آلپرازولام

از آنجایی که زاناکس یا آلپرازولام قرص خواب آور قوی است، پزشکان معمولاً در ابتدا دوز پایین‌تری از این قرص را تجویز می‌کنند و سپس دوز دارو را ظرف چند هفته با توجه به شرایط بیمار افزایش می‌دهند. بیماران در روزهای اول مصرف آلپرازولام احساس خواب‌آلودگی و گیجی می‌کنند، البته این عوارض به مرور زمان کاهش می‌یابد. اثر خواب‌آوری آلپرازولام دلیل وابسته شدن بسیاری از بیماران به این دارو است.

چنانچه بیمار مصرف آلپرازولام را به یکباره قطع کند، دوباره دچار اضطراب می‌شود. تحمل اضطراب در کنار علائم خماری گفته شده بیماران را وسوسه می‌کند تا زاناکس را بار دیگر برای رفع این علائم آزاردهنده مصرف کنند.

کلینیک دکتر جوادی بهترین مرکز ترک قرص خواب در تهران با مراقبت های شبانه روزی در خدمت شماست.

شماره تماس: ۰۲۱۷۹۴۴۱

 

ترک آلپرازولام چگونه است؟ مراجعه به مرکز تخصصی ترک اعتیاد برای ترک آلپرازولام ضروری است؛ چرا که بیمار علاوه بر تحمل علائم قطع مصرف آلپرازولام و رفتار اعتیادآور باید با اضطراب اصلی که دلیل اصلی مصرف آلپرازولام بوده و اکنون با قطع مصرف دارو دوباره شروع شده است، کنار بیایند. در نتیجه بهتر است بیماران تحت نظر متخصصین مجرب و با تجربه این مرکز که می‌توانند تحمل این شرایط را برایشان آسانتر کنند، تحت درمان قرار بگیرند.

اگر فکر می‌کنید خود یا یکی از عزیزانتان دچار وابستگی و اعتیاد به قرص آلپرازولام شده‌اید، تردید نکنید و همین امروز برای درمان به بهترین مرکز ترک آلپرازولام مراجعه کنید. علاوه بر این که وابستگی به آلپرازولام خطرناک است، شما می‌توانید با مراجعه به مراکز تخصصی ترک اعتیاد قرص مراحل سیر درمان را تحت نظر بهترین روانپزشک ترک اعتیاد و روانشناسی کلینیک ترک اعتیاد دکتر جوادی سپری کنید و در زمان کوتاه بهبودی خود را تضمین کنید.

 

 ویژگی های کلینیک تخصصی دکتر جوادی:

  • دارا بودن امکانات رفاهی و هتلینگ
  • بهترین کادر روانپزشکی و روانشناس ترک اعتیاد
  • روش های نوین درمانی
  • اتاق های مجزا با امکانات رفاهی ویژه
  • بهترین و مجهزترین مرکز با حضورشبانه‌روزی کادر درمانی
  • پیگیری پس از درمان

جديدترين روش مصرف داروي نالتروكسان استفاده از ايمپلنت آن است. از ويژگي هاي اين روش استفاده طولاني مدت بدون نياز به مصرف روزانه خوراكي آن است با اين روش همواره مقدار مشخصي از دارو وارد بدن ميشود.در درمان اعتياد و وابستگي به انواع قرص های خواب مانند آلپرازولام و انواع مخدر ها مانند تریاک و… و همچنين درمان وابستگي به الكل و ديگر مواد توهم زاها مثل ماري جوآنا ( حشيش ) نيز مؤثر است ، اين روش باعث كاهش وسوسه ي فرد براي مصرف مجدد و هم چنين بروز علائم محروميت ناشي از عدم مصرف مواد مخدر ميشود و افرادديگر لذتي از مصرف نمي برنددر كلينيك تخصصي روانپزشكي و ترك اعتياد دکتر جوادی بعداز سم زدايي ، كاشت نالتروكسان توسط جراح انجام ميشود و فرد بهتر است براي روان درماني هفته اي يكبار به روانشناس و ماهي يكبار براي ويزيت روانپزشكي با دكتر خود در ارتباط باشد تا به نتيجة قطعي و بهبودي كامل خود برسد.

 

 

سوالات متداول در مورد قرص آلپرازولام

 

عوارض قرص آلپرازولام برای بزرگسالان چیست؟

عوارض آلپرازولام برای افرادی که این قرص را مصرف می‌کنند، می‌تواند شامل خواب آلودگی، عدم تعادل، ایجاد توهم، بروز لکنت زبان و … باشد. در صورتی که این علائم بیش از اندازه در شما دیده می‌شود باید با پزشک خود صحبت کنید.

آیا قرص الپرازولام باعث ریزش مو می‌شود؟

داروهایی مانند آلپرازوم که برای ثبیت روحیه مورد استفاده قرار می‌گیرند، عوارضی مانند ریزش مو دارند که در صورت تداوم ریزش می‌بایست با پزشک خود مشورت کنید.

تاثیر قرص آلپرازولام بر حافظه چیست؟

مصرف آلپرازوم عوارض شایعی مانند مشکلات حافظه را در فرد ایجاد می‌کند. در صورتی که این مشکل برای شما آزاردهنده است، پزشک خود را مطلع کنید.

قرص آلپرازولام برای چه مواردی مصرف میشود؟

قرص آلپرازولام برای کاهش استرس، افسردگی، اختلالات خواب و اختلالات روانی مناسب است که میزان دوز مصرفی آن از روزی 1 قرص تا 3 قرص متفاوت است.

به این مطلب چه امتیازی میدید؟

روی ستاره ها کلیک کنید تا رای شما ثبت شود

میانگین آرا 2.4 / 5. شمارش آرا: 5

رایی یافت نشد. اولین نفری باشید که رای میدهید.

خدمات مرتبط
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

پنج + نوزده =

سلام به همگی
دوست بنده بخاطر فشارهای عصبی زیادی که داشت مشت مشت از این قرص مصرف داشت که فقط بخوابه و اصلا از عوارضش هیچ اطلاعی نداشت و خوشبختانه ما با این کلینییک اشنا شدیم که مخصوص خانم ها هم هستش و اینجا بستری شدش و الان هم اونجاست و از درمان و پزشک ها خیلی راضی هستیم و همچنین روانشناس هم داره که خیلی به بیمار ما کمک میکنه.

آتوسا جابری
23 خرداد 1401
Call Now Buttonمشاوره رایگان