۰۲۱-۷۹۴۴۱
کلینیک ترک دکتر جوادی

ترک قرص ب2 (بوپرنورفین)

امکانات مرکز ترک اعتیاد

برای ترک قرص ب2 قرص ب2 چه کنیم؟

ترک قرص ب2 یا ریبوفلاوین نیازمند مراقبت‌های ویژه و تدابیر مناسب است. در ابتدا، باید با متخصصین کلینیک ترک اعتیاد مشورت کنید. پزشک شما می‌تواند بر اساس وضعیت شما و میزان ب2 مصرفی، برنامه‌ی کاهشی تدوین کند. این برنامه به طور تدریجی میزان مصرف را کاهش می‌دهد تا بدن به مرور وابستگی را کاهش دهد.

در طول فرآیند ترک ویتامین ب2، نباید از کمک و پشتیبانی خانواده یا گروه‌های حمایتی چشم‌پوشی کرد. حمایت افراد نزدیک با ارائه انگیزه، شکیبایی و تشویق می‌تواند افراد را در این مسیر دشوار راهنمایی کند و اعتماد به نفس آن‌‎ها را افزایش دهد. در نهایت، مشاوره روانی نیز می‌تواند برای مدیریت استرس و نگرش مثبت در این فرآیند ترک بسیار مفید واقع شود.

برای ترک ویتامین ب2 با کمک کلینیک ترک اعتیاد می‌توانید اقداماتی مؤثر را در جهت ترک این ویتامین انجام دهید. متخصصین کلینیک ترک اعتیاد با بررسی دقیق میزان دوز مصرفی، مدت زمان مصرف و شرایط شما، بهترین برنامه ترک را به شما ارائه می‌دهند تا با استفاده از روش‌های اصولی این قرص را ترک کنید. 

روش‌های نوین و قطعی ترک قرص ب2

پادکست ترک قرص ب2

پادکست زیر برای کسانی که نمی‌توانند ویدئو را تماشا کنند، تهیه شده است. اگر امکان دیدن ویدئو را ندارید به راحتی پادکست زیر را گوش دهید. 

نمودار ترک قرص ب2 نسبت به زمان

No Data Found

آیا قرص ب2 قرص ب2 اعتیاد آور است؟

تصور بر این است که قرص ب2 فرآیند سم‌زدایی و قطع مصرف مواد مخدر را در دوره ترک اعتیاد مواد آسان‌تر می‌کند و مصرف آن به بیمار کمک می‌کند تا پاکی نسبی را احساس کند. فرض بر این است که مصرف بوپرنورفین قدرت و اراده کافی را به بیمار می‌دهد تا درمان ترک اعتیاد و بازپروری را ادامه دهد تا در نهایت خود آنقدر قوی شود که بتواند درمان را به پایان برساند و مواد مخدر را کاملاً ترک کند. در مرحله آخر بیمار می‌بایست ترک قرص ب2 یا بوپرنورفین را در دوره درمانی خود داشته باشد که این موضوع نیاز به نظارت تخصصی کادر پزشکی دارد.

اما به لحاظ نظری گفته می‌شود که قرص b2 یا بوپرنورفین ولع بدن به مصرف مواد مخدری که به آن وابسته شده است، به طور کامل یا تا حدی ارضاء می‌کند و اثرات لذت بخش مواد مخدر بر مصرف کننده را کاهش می‌دهد یا از بین می‌برد تا به این ترتیب مصرف کننده یکی از مشوق‌هایی را که او را به سوء مصرف مواد مخدر ترغیب می‌کند، از دست بدهد. قرص ب2 ‌(B2) تحت نامهای تجاری زیر توزیع و فروخته می‌شود:

  • بوپرنکس
  • بوترانس
  • پروبوفین

شکی نیست که بوپرنورفین موفقیت‌هایی در درمان اعتیاد داشته است؛ اما نقاط ضعف آن نیز قابل چشم پوشی نیست.

بوپرنورفین یا همان قرص ب۲ که در برخی مراکز غیر تخصصی برای درمان بیماری اعتیاد به کار برده می‌شود، به خانواده مواد افیونی تعلق دارد. قرص ب۲ دارای ویژگی آگونیستی مواد افیونی است؛ یعنی این که موادی شیمیایی در بوپرنورفین یا قرص ب۲ وجود دارد که احساس لذت حاصل از مصرف مواد افیونی بر ذهن و بدن را کاهش می‌دهد.
بسیاری از داروهای مسکن حاوی بوپرنورفین از قدرت اعتیادآوری بسیار بالایی برخوردار هستند، اما سازمان جهانی غذا و دارو این داروها را تأیید کرده و تعداد بیشماری از پزشکان داروهای حاوی بوپرنورفین را تجویز می‌کنند؛ این پزشکان خواسته و یا ناخواسته با تجویز این قرص باعث می‌شوند که بیماران بدون اینکه اطلاعی داشته باشند به این دارو اعتیاد پیدا کنند. ترک قرص ب۲ ممکن است بصورت سم زدایی سریع یا فوق سریع تحت نظر پزشک متخصص ترک اعتیاد صورت بگیرند که تمامی فرآیند سم زدایی این قرص بستگی به شرایط جسمی و میزان دوز مصرفی آن دارد.

درمان قرص ب2 قرص ب2

درمان اعتیاد قرص باید تحت نظر پزشک ترک اعتیاد متخصص در زمینه مدیریت وابستگی به مواد افیونی و اعتیاد انجام شود. برای شروع دوره درمانی ترک بوپرنورفین، پزشک باید از مقدار مصرف، مدت زمان مصرف و شرایط جسمی بیمار آگاهی داشته باشد تا بتواند دوره درمان اعتیاد شخص را بصورت سم‌زدایی بستری تدریجی و یا سم‌زدایی فوق سریع تشخیص دهد. همچنین با توجه به مقدار و دلیل مصرف فرد، پزشک و روانشناس می‌توانند علائم ترک او را کنترل کنند.

گالری تصاویر

هزینه ترک قرص ب2 قرص ب2 چقدر است؟

هزینه ترک ویتامین ب2 در کلینیک ترک اعتیاد به میزان مصرف و طول زمان ترک بستگی دارد. این مسائل به اندازه‌ی مصرف پیشین و میزان وابستگی فرد به ویتامین ب2، نیاز به تداوم مشاوره پزشکی و نحوه کاهش تدریجی دوزها بستگی دارد. پزشک متخصص، با ارزیابی وضعیت فرد و تعیین برنامه ترک مناسب، می‌تواند راهنمایی کند و بسته به نیازهای فرد، اطلاعاتی در مورد هزینه‌ها ارائه دهد. این هزینه‌ها شامل جلسات مشاوره، نظارت پزشکی، تست‌ها و احتمالاً استفاده از ترکیبات دیگر برای کمک به مدیریت ترک ویتامین ب2 می‌شود.

امکانات مرکز ترک اعتیاد

ترک  بوپرنورفین  بوپرنورفین در کلینیک دکترجوادی

 

اگر خود یا یکی از اطرافیانتان در دام اعتیاد به قرص بوپرنورفین گرفتار شده‌اید، حتماً به مراکز درمان اعتیادی مراجعه کنید که در زمینه ترک قرص ب2 تخصص دارند. چون بوپرنورفین یک ماده افیونی و مخدر است، ترک اعتیاد آن بسیار دشوار است. با این حال اگر از متخصصین ماهر و با تجربه کلینیک شبانه‌روزی ترک اعتیاد دکتر جوادی کمک بگیرید، می‌توانید بر این مشکل نیز غلبه کنید و زندگی پرباری را بدون وابستگی به مواد مخدر در پیش بگیرید.

 ویژگی های کلینیک تخصصی دکتر جوادی:

  • دارا بودن امکانات رفاهی و هتلینگ
  • بهترین کادر روانپزشکی و روانشناس ترک اعتیاد
  • روش‌های نوین درمانی
  • اتاق‌های مجزا با امکانات رفاهی ویژه
  • بهترین و مجهزترین مرکز با حضور شبانه‌روزی کادر درمانی

پیگیری پس از درمان

جديدترين روش مصرف داروي نالتروكسان استفاده از ايمپلنت آن است. از ويژگي هاي اين روش استفاده طولاني مدت بدون نياز به مصرف روزانه خوراكي آن است با اين روش همواره مقدار مشخصي از دارو وارد بدن مي‌شود.در درمان اعتياد و وابستگي به انواع مخدر ها قرص ب2 و… و همچنين درمان وابستگي به الكل و ديگر مواد توهم زاها مثل ماري جوآنا ( حشيش ) نيز مؤثر است ، اين روش باعث كاهش وسوسه فرد براي مصرف مجدد و هم چنين بروز علائم محروميت ناشي از عدم مصرف مواد مخدر مي‌شود و افراد ديگر لذتي از مصرف نمي‌برند. در كلينيك تخصصي روانپزشكي و ترك اعتياد دکتر جوادی بعداز سم زدايي، كاشت نالتروكسان توسط جراح انجام مي‌شود و فرد بهتر است براي رواندرماني هفته اي يكبار به روانشناس و ماهي يكبار براي ويزيت روانپزشكي با دكتر خود در ارتباط باشد تا به نتيجه قطعي و بهبودي كامل خود برسد.

سوالات متداول متداول

مدت زمان ترک ب 2 به عواملی مانند: شرایط سنی شخص مصرف کننده، مدت زمان مصرف و دوز مصرفی B2 در روز بستگی دارد و میتواند یک هفته تا سه هفته دوره بستری بیمار زمان ببرد.

دریافت برنامه درمانی جامع برای ترک اعتیاد ب2 در کلینیک دکتر جوادی این امکان را به بیماران خود می‌دهد که بهترین روش ترک اعتیاد را طبق شرایط خود انتخاب کنند.

برای ترک همیشگی قرص ب2 و کنترل علائم ترک می‌بایست دوره بستری برای ترک ب2 تحت نظر پزشک متخصص ترک اعتیاد صورت بگیرد و بعد از زمان سم زدایی نیز دوره درمانی خود را تحت نظر پزشک و روانشناس ادامه دهید.

مقالات مرتبط مرتبط

لیست متخصصین

دکتر ابراهیم زاده
فوق دکترا نوروساینس
دکتر سمیعی
سوپروایزر بخش نوروساینس
دکتر بهاره عیوض نژاد
روانپزشک و متخصص ترک اعتیاد

سوالات متداول

مدت زمان ترک ب 2 به عواملی مانند: شرایط سنی شخص مصرف کننده، مدت زمان مصرف و دوز مصرفی B2 در روز بستگی دارد و میتواند یک هفته تا سه هفته دوره بستری بیمار زمان ببرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 − یک =

بهبودی از امروز شروع می شود

اکنون برای حمایت از ترک اعتیاد تماس بگیرید

فرم درخواست مشاوره