مرکز ترک پتیدین

ترک پتیدین

ترک اعتیاد پتیدین یکی از مهمترین موضوعاتی است که باید ذهن فرد معتاد به پتیدین را مشغول کند. پتیدین دارویی است که بر اثر سوءمصرف در فرد ایجاد اعتیاد می‌کند. فردی که به این دارو وابسته شده می‌تواند با ترک پتیدین مجدداً به جامعه و زندگی سالم بازگردد. بهترین روش ترک پتیدین در واقع روش علمی است که در کلینیک ترک پتیدین به افراد متقاضی ارائه می‌شود. پتیدین نیز مانند اکثر داروهای تجویزی ماده‌ای است که بسیاری از مصرف‌کنندگان متوجه اعتیاد پیدا کردن به آن نمی‌شوند. سوءمصرف مداوم مسکن پتیدین می‌تواند به سرعت فرد را وادار به مصرف دوز بالاتر برای تجربه اثرهای قبلی کند. این روند به تدریج به وابستگی جسمی می‌انجامد.

5
(1)

پتیدین چیست؟ آمپول پتیدین

دمرول نام تجاری نوع تزریقی داروی مپریدین است. مپریدین مسکنی است که با نام پتیدین نیز شناخته می‌شود. پتیدین که در دسته مسکن‌های مخدر قرار می‌گیرد، برای درمان درد متوسط تا شدید مصرف می‌شود و اثر آن مشابه اثر مورفین و اکسی‌کدون است. هرچند قدرت پتیدین فقط یک دهم قدرت مورفین است، اما پتیدین مدت زمان اثر کوتاهی دارد و خطر سوءمصرف آن بالا است. با توجه به تغییرات خلقی که داروها ایجاد می‌کنند حتما باید مشاوره ترک پنیدین از یک روانشناس متخصص دریافت شود. آمپول پتیدین معمولا فقط توسط پزشک تزریق می‌شود. این دارو بسیار خطرناک است و به عنوان کسی که به این دارو اعتیاد دارد باید یاد بگیریم که چگونه پتیدین را ترک کنیم.

خطرات سوءمصرف پتیدین؛ عوارض پتیدین

بسیاری از مصرف‌کنندگان پتیدین نسبت به این دارو تحمل دارویی پیدا می‌کنند و مجبور می‌شوند که دوز بالاتری از پتیدین را برای تجربه کردن همان حس سرخوشی قبلی مصرف کنند. مصرف دوزهای بالاتر پتیدین احتمال بروز عوارض جدی را افزایش می‌دهد، چرا که پتیدین به‌اندام‌های داخلی مصرف‌کنندگان آسیب میزند.

مصرف بی رویه و اعتیادی پتیدین آسیب‌های زیادی به سیستم فیزیکی و روانی بدن وارد می‌کند. پتیدین ترکیب و غلظت مواد مؤثر بر عملکرد مغز را تغییر داده و در طول زمان باعث ایجاد آسیب‌های جدی در مغز فرد می‌شود. این آسیب‌ها در نهایت کیفیت زندگی و رفتار‌های فرد را کاهش داده و عملکرد مغز را مختل می‌کند. از طرفی این دارو با تغییر سطح انواع هورمون‌های بدن باعث ایجاد ناراحتی‌هایی در کبد، قلب و ریه‌ها می‌شود.

تحمل دارویی که با مصرف بی‌رویه این دارو در فرد پدید می‌ آید باعث می‌شود تا فرد در دفعات بعد و یا مدتی بعد از مصرف، نیاز به دوز بالاتری از این دارو داشته باشد به همین شکل میزان بیشتری از این ماده مضر وارد بدن شده و آسیب‌های وارده به‌اندام‌ها و مغز و در نتیجه روان فرد تشدید می‌شود. عوارض جدی مصرف پتیدین در واقع زمانی آشکار می‌شود که دوز مصرف این دارو به سطوح بالا و خطرناک برسد. امکان رسیدن به دوز‌های بالا قبل از اقدام به ترک بسیار محتمل است چون مقاومت دارویی شدیدی بر اثر مصرف مداوم و بی رویه این دارو در فیزیولوژی فرد به وجود می‌آید.

 

 

بستری
1
-تماس بیمار با کلینیک. -پاسخگویی پذیرش و پرزنت بیمار و توضیحات روند درمان به او. -ست کردن تایم با روانشناس مجموعه جهت ارائه مشاوره رایگان به بیمار. -توضیحات کامل در رابطه با روند درمان به بیمار در جلسه رایگان مشاوره.
روند درمان
2
روند کلی درمان بیماران در این مجموعه به صورت ترکیب دو روش دارو درمانی و روان درمانی توام با هم صورت می گیرد. طول دوره درمان بسته به حال بیمار، مقدار دوز مصرفی و نوع ماده ای که مصرف می کند، متفاوت می باشد ولی حداقل زمانی که برای آن در نظر گرفته شده است 2 تا 3 هفته(10 تا 21 روز) است.
سرویس ها
3
خدماتی که ارائه می شود شامل صبحانه، ناهار و شام (در کلینیک آجودانیه میان وعده) و اینترنت رایگان می باشد و استفاده از تلفن همراه نیز آزاد است. اتاق های کلینیک به صورت یک تخته و دو تخته می باشند که به کمد و یخچال مجهز بوده و در اتاق های یک تخته امکان حضور همراه هم برای بیمار فراهم می باشد.
سم زدایی
4
بسته به نوع اعتیاد و مواد مصرفی در صورت لزوم سم زدایی کامل انجام می شود. همچنین بعد از به اتمام رسیدن دوره درمان، بیمار توسط روانپزشک Follow می شود و بیماران می توانند روانکاوی را با روانشناسان خود همچنان ادامه دهند. بیماران در کنار ترک اعتیادشان باید جهت بهبود اختلالات روانشناسی به وجود آمده نیز تحت نظر روانشناسان قرار گرفته و روانکاوی شوند.
ترخیص
5
بعد از اتمام دوره درمان در صورت منفی بودن تست و نرمال شدن بیمار از نظر فیزیکی، روحی و روانی و پس از تائیدیه پزشک متخصص، کارهای ترخیص بیمار انجام می پذیرد که بعد از ترخیص هم باز بسته به نیاز بیمار می تواند جلسات مشاوره و روانکاوی خود را با روانپزشکان مجموعه داشته باشد.

 

سوءمصرف پتیدین در درازمدت منجر به بروز عوارض زیر می‌شود:

  • تشنج
  • حمله قلبی
  • ناراحتی‌های کبدی
  • مشکلات تنفسی
  • سکته مغزی
  • کما
  • سردرد
  • گیجی
  • یبوست

افرادی که به دارو پتیدین اعتیاد پیدا می‌کنند، غالباً این دارو را استنشاق می‌کنند و یا آن را تزریق می‌کنند تا نشئگی قویتری را تجربه کنند. بسیاری از بیماران وابسته به پتیدین در نهایت به مصرف هروئین روی می‌آورند، چون هروئین ارزان‌تر است و اثر آن مشابه پتیدین است.

قطع مصرف پتیدین

سوءمصرف پتیدین در درازمدت باعث بروز ناهنجاری‌ها و تغییراتی در مغز مصرف‌کنندگان می‌شود. بروز یافتن این تغییرات به معنای آن است که مصرف کننده به این دارو وابسته شده است؛ به عبارت دیگر نسبت به پتیدین تحمل دارویی یا وابستگی پیدا کرده است یا حتی به آن معتاد شده است.

حتی بیمارانی که پتیدین را مطابق دستور پزشک مصرف می‌کنند، نیز ممکن است به آن وابسته شوند.

پس از قطع مصرف پتیدین همان طور که بدن سعی می‌کند تا خود را به لحاظ فیزیولوژی به نبود دارو در سیستمش عادت بدهد، بیمار دچار علائم ناخوشایندی مانند اضطراب و آشفتگی می‌شود. علائم ترک اعتیاد پتیدین معمولاً کشنده نیست، اما مصرف‌کنندگان را دچار حال بسیار بدی می‌کند، به گونه‌ای که گویی در شرف مرگ هستند. علائم ترک پتیدین می‌تواند بسیار دردناک باشد و بهترین کار این است که ترک پتیدین تحت نظر پزشک متخصص و در مرکز بستری ترک اعتیاد و اعصاب و روان انجام شود. بهترین روش ترک پتیدین در واقع استفاده از خدمات کلینیک ترک پتیدین است. برای اینکه بدانید بهترین مرکز ترک پتیدین کدام است با ما همراه باشید.

بهترین روش ترک پتیدین

روش ترک پتیدین چگونه است؟ هرچند ترک اعتیاد پتیدین دشوار است، اما در بهترین مرکز نگهداری ترک اعتیاد مانند کلینیک دکتر جوادی برنامه‌های درمانی بسیاری برای کمک به ترک اعتیاد وجود دارد. افرادی که سابقه اعتیاد طولانی به پتیدین دارند، باید مراقبت ویژه و جدی‌تری را در قالب درمان بستری دریافت کنند. اختلال سوءمصرف خفیف پتیدین را می‌توان با بهره‌گیری از درمان سرپایی با موفقیت درمان کرد. در هر حال برای تمام افرادی که می‌خواهند درمان اعتیاد به پتیدین را شروع کنند، ضروری است که به منظور تعیین سطح مراقبت و نوع درمانی که به آن نیاز دارند به متخصص سوءمصرف مواد مخدر مراجعه کنند.

در مرکز ترک پتیدین دکتر جوادی برای شروع ترک با ورود بیمار به مرکز ابتدا آزمایش‌ها و معاینات لازم روی فرد انجام می‌شود تا شرایط و شدت اعتیاد وی مشخص شود. افرادی که در دوره طولانی تری دارو را مصرف کرده‌اند و یا افرادی که در هر بار مصرف دوز بالاتری از پتیدین را مصرف می‌کنند با افرادی که مدت کمتری و دوز پایین تری از دارو را مصرف می‌کنند نحوه ترک و سم زدایی متفاوتی خواهند داشت. زیادی مصرف یا طولانی بودن آن نشان دهنده آسیب وارد شده بیشتری به سلامتی فرد است از این رو روش‌های قوی تری باید برای ترک اعتیاد در این افراد به کار گرفته شود. سن و جنس نیز در تعیین روش ترک بسیار اهمیت دارد.

از موارد دیگری که در مصاحبه و معاینات اولیه در مرکز ترک اعتیاد دکتر جوادی انجام می‌شود. تشخیص وجود یا عدم وجود بیماری‌های جانبی از جمله بیماری‌ها و اختلالات روانی و روحی در فرد است. افرادی که از مشکلات و اختلالات روانی رنج می‌برند کار سخت‌تری برای ترک اعتیاد دارند. از این رو روانپزشک با تشخیص هرگونه اختلال روحی روانی در فرد با تجویز دارو و درمان‌های مناسب به رفع اختلال و در نتیجه راحت‌تر شدن فرایند ترک پتیدین کمک می‌‌کند.

1.بستری برای ترک اعتیاد پتیدین

در این مرکز برنامه درمانی بستری، با بالاترین سطح نظارت و مراقبت برای بیماران دچار اعتیاد به پتیدین ارائه می‌شود. درمان اعتیاد بصورت بستری در کلینیک شبانه روزی ترک مواد مخدر معمولاً بسته به میزان وابستگی بیمار توسط پزشک متخصص بعد از معاینات اولیه تعیین می‌شود.

درمان بستری معمولاً شامل حضور در جلسات روزانه مشاوره فردی و گروهی، ویزیت روزانه روانپزشک و نظارت کادر پزشکی نیز می‌شود.

مصرف‌کنندگان در جلسات مشاوره فردی و گروهی می‌توانند با صداقت درباره اعتیادشان صحبت کنند و روش‌های بهتر و مؤثرتری را برای کنترل کردن میل مبرم به مصرف مواد مخدر یاد بگیرند. روش‌های مشاوره و روان درمانی مختلفی برای ترک پتیدین به کار برده می‌شود که از آن جمله می‌توان به رفتاردرمانی شناختی، بیوفیدبک و درمان افزایش انگیزه اشاره کرد.

2.سم زدایی بدن از پتیدین

سم زدیی پتیدین از بدن چگونه انجام می شود؟ در کلینیک دکتر جوادی به مصرف کنندگان پتیدین توصیه می‌شود که اگر پزشک دارو را برایشان تجویز کرده است، قبل از ترک آن با پزشک معالجشان مشورت کنند. افرادی که پتیدین را بدون نسخه پزشک مصرف می‌کنند، صرف نظر از این که می‌خواهند ترک اعتیاد پتیدین را با استفاده از برنامه سم زدایی پتیدین شروع کنند یا خیر، بهتر است برای ارزیابی وضعیتشان به متخصص سوءمصرف مواد مخدر مراجعه کنند.

در این مرکز پزشکان مصرف پتیدین را در برنامه سم زدایی سریع بیماران به طور کامل قطع می‌کنند. البته روش متداول در برخی از مراکز ترک اعتیاد دیگر این است که داروی مشابهی مانند بوپرنورفین، سابوکسون یا سوبوتکس برای بیمار تجویز می‌شود که این داروها خود خطر اعتیاد دارند. روشی که متخصصین ما در کلینیک دکتر جوادی ارائه می‌دهند علائم ترک اعتیاد را کاهش می‌دهد و روش ایمنتر و راحتتری نسبت به ترک سریع یا “یابویی” به شمار می‌رود. پزشک گاهی اوقات داروهایی را نیز برای آسان کردن فرآیند ترک اعتیاد تجویز می‌کند.

سم زدایی پتیدین با نالتروکسان باعث می‌شود مصرف کننده دیگر اثرات مطلوب پتیدین را تجربه نکند و متوجه بی‌فایده بودن سوءمصرف ماده مخدر شود، میل به مصرف دارو به تدریج کمتر می‌شود و اعتیاد‌اندک‌اندک رنگ می‌بازد. نالتروکسان پس از اتمام سم زدایی هیچگونه اثر ذهنی به بیمار تحمیل نمی‌کند، خطر سوءمصرف آن وجود ندارد و اعتیادآور نیست.

ترک پتیدین فواید زیادی برای سلامت جسمی و روحی فرد دارد. برای اینکه اعتیاد به این ماده مخدر را از زندگی حذف کنید باید از بهترین روش ترک پتیدین استفاده کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید. افراد ویژگی‌های مختلفی دارند از این رو نیاز به متدهای متنوع‌تر و مختلف برای ترک پتیدین وجود دارد. مدت زمان ترک پتیدین ربط زیادی باز هم به شرایط فرد دارد. کسی که سال‌ها به پتیدین معتاد است نباید انتظار داشته باشد تا تنها به‌اندازه کسی که کمتر از چند ماه به این دارو اعتیاد پیدا کرده برای ترک پتیدین زمان بگذارد.

هرچه وخامت اعتیاد بیشتر باشد طبعا مدت زمان ترک پتیدین افزایش خواهد یافت. برای ترک پتیدین به کلینیک ترک پتیدین در تهران مراجعه کنید. در این مراکز روش‌های درست و اصولی تحت مجوز‌های مربوطه در قالب خدمات ترک اعتیاد به مراجعین ارائه می‌شود. ترک پتیدین نیز یکی از خدماتی است که در این مراکز و بهترین مرکز ترک پتیدین در تهران ارائه می‌شود.

ترک پتیدین چند روز طول می‌کشد؟

مدت زمان ترک پتیدین بستگی به عوامل متعددی دارد. افرادی که به این دارو اعتیاد دارند آن را در دوز‌های مختلفی مصرف می‌کنند. از طرفی مدت زمان اعتیاد تأثیر بسیار زیادی بر روی این دارد که ترک پتیدین چند روز طول می‌کشد.

هم‌اکنون برای ترک اعتیاد پتیدین اقدام کنید

فاصله شما و دریافت کمک‌های تخصصی برای ترک همیشگی پتیدین فقط به‌اندازه یک تماس تلفنی است. مرکز ترک اعتیاد دکتر جوادی خود را متعهد به کمک به افرادی می‌داند که با مشکل اعتیاد به پتیدین دست و پنجه نرم می‌کنند و در جستجوی بهترین روش ترک پتیدین هستند. اگر خود یا یکی از عزیزانتان در دام اعتیاد گرفتار شده‌اید، همین امروز با ما تماس بگیرید.

مهم ترین ویژگی‌های کلینیک تخصصی دکتر جوادی:

  • دارا بودن امکانات رفاهی و هتلینگ
  • بهترین کادر روانپزشکی و روانشناس ترک اعتیاد
  • روش‌های نوین درمانی
  • اتاق‌های مجزا با امکانات رفاهی ویژه
  • بهترین و مجهزترین مرکز با حضورشبانه‌روزی کادر درمانی
  • پیگیری پس از درمان

سوالات متداول در مورد ترک پتیدین

برای ترک پتیدین به کجا مراجعه کنم؟

ترک پتیدین بسیار دشوار است اما شما می توانید با مراجعه به بهترین مرکز ترک پتیدین مانند کلینیک دکتر جوادی با گرفتن برنامه های درمانی درست، نسبت به ترک آن اقدام کنید.

ترک پتیدین چند روز طول می کشد؟

مدت زمان ترک پتیدین بستگی به عوامل متعددی دارد. افرادی که به این دارو اعتیاد دارند آن را در دوز‌های مختلفی مصرف می‌کنند. از طرفی مدت زمان اعتیاد تأثیر بسیار زیادی بر روی این دارد که ترک پتیدین چند روز طول می‌کشد.

بعد از ترک پتیدین ممکن است دچار چه عوارضی بشوم؟

پس از قطع مصرف پتیدین همان طور که بدن سعی می‌کند تا خود را به لحاظ فیزیولوژی به نبود دارو در سیستمش عادت بدهد، بیمار دچار علائم ناخوشایندی مانند اضطراب و آشفتگی می‌شود اما جای نگرانی نیست و با کمک پزشک برطرف می شود.

به این مطلب چه امتیازی میدید؟

روی ستاره ها کلیک کنید تا رای شما ثبت شود

میانگین آرا 5 / 5. شمارش آرا: 1

رایی یافت نشد. اولین نفری باشید که رای میدهید.

خدمات مرتبط
Call Now Buttonمشاوره رایگان