۰۲۱-۷۹۴۴۱
کلینیک ترک دکتر جوادی

مرکز ترک کلونازپام

امکانات مرکز ترک اعتیاد

کلونازپام، یک داروی بنزودیازپین، برای درمان اضطراب و اختلالات مرتبط با استرس به کار گرفته می‌شود. این دارو اثرات آرام‌بخشی و ضدترس دارد و بر مغز و سیستم عصبی مؤثر است. اما، همان‌طور که هر داروی دیگر، کلونازپام نیز ممکن است به تدریج وابستگی ایجاد کند و فرآیند قطع آن چالش‌های خاصی را به همراه دارد. 

چگونه مصرف قرص کلونازپام را قطع کنیم؟ بهترین جایگزین کلونازپام بهترین جایگزین کلونازپام

مصرف داروهای حاوی بنزودیازپین مانند کلونازپام، می‌تواند برای بیماران مبتلا به اختلال‌های اضطراب مفید باشد. اما کلونازپام برای افرادی که این دارو را صرفاً برای بی‌خوابی یا به دلیل لذت بردن از اثرات تسکین‌دهندگی و آرامش‌بخشی آن مصرف می‌کنند، خطرناک است.

اگر در مورد چگونگی ترک کلونازپام سوال دارید، باید بگوییم که ترک کلونازپام با قطع مصرف این دارو شروع می‌شود. اما بدلیل بروز علائم ترک، این فرآیند باید به دقت مدیریت شود. متخصصان تاکید کرده‌اند که قطع ناگهانی کلونازپام اثرات بسیار نامطلوبی بر جسم و روح افراد می‌گذارد.

قطع تدریجی کلونازپام تحت نظارت پزشک، ایمن‌ترین روش برای ترک اعتیاد به این قرص محسوب می‌شود. در مرحله مراقبت‌های بعد از ترک اعتیاد، برنامه درمانی شامل مشاوره فردی، مشاوره گروهی و تشکیل گروه درمانی پیاده می‌شود. بیماران بعد از گذراندن این دوره درمانی، می‌توانند نتیجه‌ای را که از دوره ترک اعتیاد کلونازپام به دست آورده‌اند را حفظ کنند و همچنان پاک بمانند.

عوارض  قرص کلونازپام

 

هر دارویی در کنار فوایدی که در یک بازه زمانی محدود برای بدن دارد، قطعاً عوارضی نیز به همراه دارد. پزشک با علم به عوارض قرص کلونازپام، در صورت لزوم برای یک دوره درمانی کوتاه اقدام به تجویز این دارو می‌کند. بیمار باید دارو را دقیقاً مطابق دستور پزشک مصرف کند و در پایان دوره درمان از مصرف کلونازپام بدون اطلاع پزشک خودداری کند.

عوارض مصرف کلونازپام می‌‌تواند در افراد مختلف به گونه‌ای متفاوت بروز کند، در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص عوارض قرص کلونازپام دارید، حتماً مقاله «عوارض قرص کلونازپام» را در همین سایت مطالعه کنید. در زیر عوارض شایع آن به صورت مختصر نام برده شده است:

  1. سرگیجه
  2. خواب آلودگی
  3. از دست دادن هوشیاری
  4. تاری دید
  5. افزایش بزاق دهان
  6. اختلال در میل جنسی
  7. درد عضلانی یا مفصلی
  8. تکرر ادرار
  9. اختلال حافظه

نمودار قرص کلونازپام نسبت به زمان

No Data Found

آیا کلونازپام اعتیادآور کلونازپام اعتیادآور است؟

 

بسیاری از مصرف‌کنندگان این دارو در جلسات مشاوره از ما می‌پرسند که آیا کلونازپام اعتیاد‌آور است؟ بله، در صورت مصرف بیش از حد کلونازپام یا مصرف مداوم دارو در طولانی مدت، کلونازپام به شدت اعتیادآور است و ایجاد وابستگی می‌کند. متاسفانه اغلب مصرف‌کنندگان کلونازپام پیش از مصرف آن اطلاعی از اعتیادآور بودن این قرص نداشته‌اند. به دلیل اثرات آرام‌بخش این دارو در بدن، ممکن است افراد برای بهتر شدن حال خود و بدون توجه به دوز تجویز شده توسط پزشک، اقدام به مصرف بیش از حد دارو کنند که در نهایت منجر به اعتیاد کلونازپام می‌شود.

تحقیقات نشان می‌دهد که اگر کلونازپام را برای مدت کوتاهی مصرف کنید (۲ تا ۴ هفته)، اعتیادآور نخواهد بود. اگر بیش از ۲ تا ۴ هفته کلونازپام مصرف کنید، باید قبل از قطع مصرف به تدریج دوز دارو کاهش یابد.

آیا کلونازپام خواب‌آور کلونازپام خواب‌آور است؟

 

همانطور که گفتیم از قرص کلونازپام برای درمان اضطراب و استرس نیز استفاده می‌شود، به همین دلیل خواب‌آلودگی یکی از واضح‌ترین عوارض این داروی خواب‌آور و آرام‌بخش است که حتی در اولین دوز کلونازپام نیز قابل احساس است. درنتیجه در طول دوره درمان با این دارو باید از انجام کارهایی که نیاز به دقت دارند، مثل کار کردن با ماشین آلات صنعتی، رانندگی و … خودداری کنید.

هنگام مصرف کلونازپام هرگز الکل مصرف نکنید، زیرا این خطر وجود دارد که شما به یک خواب خیلی عمیق فرو بروید و ممکن است در بیدار شدن دچار مشکل شوید و حتی به کما بروید.

دوز کلونازپام  کلونازپام  برای بی‌خوابی

دوز کلونازپام برای بی‌خوابی نباید کمتر یا بیشتر از میزان تجویز شده توسط پزشک باشد. پزشک ممکن است گاهی اوقات برای رفع بی‌خوابی، دوز شما را تغییر دهد تا مطمئن شود که کلونازپام به درستی کار می‌کند. به طور معمول، شما نباید این دارو را بیش از ۹ هفته مصرف کنید، اما متخصص ممکن است در صورت لزوم آن را برای مدت طولانی تجویز کند. در صورت مصرف کلونازپام برای خواب فقط طبق دستور پزشک و در ساعات معین از آن استفاده کنید.

علائم قطع مصرف کلونازپام  کلونازپام 

 

بدون مشورت با روانپزشک ترک اعتیاد، مصرف این دارو را قطع نکنید. ممکن است با قطع ناگهانی کلونازپام شرایط بدتر شود. یکی از ویژگی‌های اصلی اعتیاد به مواد این است که هرگونه تلاش در راستای قطع مصرف مواد، منجر به بروز علائم دردناک و طاقت‌فرسای خماری می‌شود. ذهن و بدن انسان در اثر قطع ناگهانی مصرف مواد اعتیادآور قدرتمند، سر به شورش برمی‌دارند. قرص کلونازپام نیز از این قاعده مستثنی نیست.

چنانچه فردی که یک ماه آن را مصرف کرده است، بخواهد مصرف دارو را به یکباره قطع کند، در اثر این قطع ناگهانی کلونازپام دچار علائم آزاردهنده‌ای از قبیل موارد زیر خواهد شد:

  • افزایش ضربان قلب و بالا رفتن فشار خون
  • بی‌خوابی
  • کابوس
  • توهم
  • کاهش وزن
  • اسپاسم و گرفتگی عضلات
  • تشنج

گالری تصاویر

امکانات مرکز ترک اعتیاد

آیا کلونازپام  کلونازپام  مخدر است؟ کلونازپام مورفین دارد یا خیر؟

قرص کلونازپام مشتقات مورفین ندارد و مخدر نیز نیست، ولی مصرف هم‌زمان آن با داروهای دیگر ممکن است احتمال بروز مشکلات حاد تنفسی، کما یا مرگ را بالا ببرد. بعنوان مثال داروهای زیر در صورت مصرف همزمان با کلونازپام باعث تداخل دارویی می‌شوند:

  • هیدروکدون
  • مپریدین
  • هیدرومورفون
  • فنتانیل
  • ریفامپیسین (برای درمان عفونت‌های باکتریایی) یا داروهای ضد قارچ (مانند فلوکونازول)
  • آنتی هیستامین‌های خواب‌آور (آرام بخش) مانند کلرفنامین یا پرومتازین
  • داروهایی که برای درمان اسپاسم عضلات استفاده می‌شوند (مانند باکلوفن یا تیزانیدین)
  • مسکن‌های قوی (مانند کدئین ،متادون ،مرفین، اکسی کدون، پتیدین یا ترامادول)
  • سایمتیدین، ​​دارویی برای مشکلات معده و سوزش معده

در صورت مصرف کلونازپام با هر یک از این داروها و بروز علائمی مثل سرگیجه، سبکی سر، خواب آلودگی شدید، تنفس کند یا دشوار، بلافاصله با پزشک خود یا اورژانس تماس بگیرید. نوشیدن الکل یا مصرف تریاک و دیگر مواد مخدر و محرک، در طول دوره درمان با کلونازپام نیز خطر ابتلا به این عوارض خطرناک را افزایش می‌دهد. به شما توصیه می کنیم برای جلوگیری از این عوارض نسبت به ترک قرص خواب اقدام کنید.

از داروهای گیاهی مانند سنبل الطیب یا گل مریم با کلونازپام استفاده نکنید، زیرا می‌توانند اثرات خواب‌آور کلونازپام را افزایش دهند.

از بین بردن اثر قرص کلونازپام قرص کلونازپام

زمان تنها راه حل قطعی برای از بین بردن اثر قرص کلونازپام است. اثرات مصرف و خماری کلونازپام با گذشت زمان و سوخت‌وساز از بدن خارج می‌شود. در این مدت برای تسریع در از بین بردن اثر قرص کلونازپام می‌توانید فعالیت‌های زیر را انجام دهید:

  • ورزش: با انجام فعالیت‌های ورزشی سبک مانند پیاده‌روی انرژی بدن خود را بازیابی کنید. توجه داشته باشید که نباید در این کار زیاده‌روی کنید، ورزش آرام و سبک باعث کاهش استرس و از بین رفتن اضطراب می‌شود.
  • خوردن: بخشی از کلونازپام از طریق دستگاه گوارش نیز دفع می‌شود. برای همین مصرف فیبر، پروتئین و چربی به روند از بین رفتن اثرات کلونازپام از طریق گوارش کمک می‌کند.
  • خوابیدن: اگر امکان استراحت و خوابیدن را دارید، خوابیدن یکی از بهترین روش‌ها برای از بین بردن اثرات قرص کلونازپام است. پس از بیدار شدن بسیاری از اثرات مصرف قرص از بین می‌رود.

آیا کلونازپام  تست اعتیاد  تست اعتیاد را مثبت می‌کند؟

 

اکثر داروهای دسته بنزودیازپین‌ها در تست اعتیاد استاندارد تشخیص داده می‌شوند. البته برخی از این داروها مانند کلونازپام و آلپرازولام ممکن است در تست اعتیاد معمولی نشان داده نشوند. اما کلونازپام در تست بنزودیازپین قابل تشخیص است.

علائم قطع مصرف کلونازپام در کلینیک ترک اعتیاد دکتر جوادی توسط پزشکان متخصص ترک اعتیاد قابل کنترل است، این مجموعه با در اختیار داشتن کادر متخصص و محیطی آرام به همراه امکانات هتلینگ و رفاهی، آماده ارائه بهترین روش‌های درمانی روز دنیا به بیماران می‌باشد.

قرص کلونازپام  چند روز   چند روز در بدن میماند؟

کلونازپام نیمه عمری در حدود ۲۰ تا ۵۰ ساعت در بدن فرد دارد. به همین دلیل بعد از ترک قرص خواب مانند کلونازپام در مقایسه با داروهای خواب آور مشابه، مدت زمان بیشتری را در بدن باقی می ماند. نیمه عمر یک دارو به مدت زمانی که طول می‌کشد تا بدن فرد نیمی از دوز مصرف شده را از بین ببرد، گفته می‌شود.

  • در یک مطالعه انجام شده، کلونازپام در تست ادرار تا ۳ هفته بعد از یک بار مصرف (۳ میلی‌گرم) قابل تشخیص بوده است. در آزمایشی دیگر ۲۸ روز پس از آخرین مصرف، جواب تست مثبت اعلام شده است. مایو کلینیک (Mayo Clinic) – یکی از معتبرترین مراکز علوم پزشکی در جهان – اعلام کرده است که بنزودیازپین‌های طولانی اثری مانند کلونازپام، تا ۳۰ روز می‌تواند در تست ادرار قابل تشخیص باشد.
  • در برخی از آزمایشات انجام شده، کلونازپام تا ۲۸ روز در تست مو انجام شده پس از یک بار مصرف ۳ میلی‌گرم تشخیص داده شده است.
  • کلونازپام در تست بزاق تا ۵ یا ۶ روز پس از آخرین مصرف قابل تشخیص است.

توجه داشته باشید که عوامل مختلفی در نتیجه و مدت زمان باقی ماندن کلونازپام در بدن می‌تواند تأثیرگذار باشد، برخی از این موارد عبارتند از:

  • سن
  • جنسیت
  • وزن
  • غلظت ادرار
  • مقدار مصرف شده
  • تعداد دفعات مصرف
  • زمان آخرین مصرف

ترک کلونازپام در خانه در خانه

 

مردم ایران از قدیم به درمان‌های خانگی علاقه داشته‌اند، ولی متاسفانه بیماری‌های امروزی دیگر در خانه قابل درمان نیست. ترک کلونازپام نیز از این قانون مستثنی نیست و به دلیل اینکه این دارو از خانواده بنزودیازپین‌هاست، باید از ترک آن در خانه و به روش غیراصولی پرهیز کنید. ترک ناگهانی کلونازپام در منزل یا تداخل دارویی آن بدلیل عدم آگاهی، علت بسیاری از مسمومیت‌ها با این دارو گزارش شده است.

ترک قرص خواب مانند ترک داروهایی مانند کلونازپام، لورازپام، آلپرازولام، ریتالین، متادون و … باید در مرکز ترک اعتیاد و تحت نظارت دقیق پزشک صورت بگیرد. متخصص ترک اعتیاد در صورت صلاحدید از جایگزین قرص کلونازپام برای ترک راحت‌تر این دارو استفاده می‌کند.

ترک کلونازپام در خانه به دلیل عدم توانایی در کنترل علائم ترک، موجب عود اعتیاد در فرد می‌شود. عود اعتیاد یا لغزش در افراد معتاد به بنزودیازپین‌ها شایع است، به منظور کاهش و به حداقل رساندن عود احتمالی و جلوگیری از عواقب ناگوار، درمان و حمایت روانشناختی در هنگام ترک بنزودیازپین از اهمیت حیاتی برخوردار است.

بهترین روش  ترک اعتیاد  ترک اعتیاد قرص کلونازپام

 

بهترین روش ترک کلونازپام چیست؟ درمانگر باید راه‌هایی غیر از مصرف دارو را برای مقابله با استرس به بیمار آموزش دهد. یکی از اهداف اصلی مشاوره ترک اعتیاد در بهترین مرکز نگهداری ترک اعتیاد این است که مراجعین یاد بگیرند، چگونه می‌توانند موقعیت‌های دشوار را صرفاً بدون پناه بردن به دارو یا الکل با موفقیت پشت سر بگذارند.

پیشگیری از عود اعتیاد یکی از مؤلفه‌های اصلی درمان بیماری اعتیاد است و روانشناس متخصص ترک اعتیاد در این مرحله به بیمار نشان می‌دهد که چگونه می‌تواند محرک‌هایی را که او را به مصرف دوباره مواد تشویق می‌کند، پیش‌بینی کند. همچنین بیماران چگونگی کنترل واکنش‌ها، چگونگی متمرکز شدن بر یک موقعیت دشوار و پشت سر گذاشتن آن بدون مصرف مواد و مقابله با میل به مصرف دوباره مواد را آموزش می‌بینند.

چگونگی ترک کلونازپام در  کلینیک دکتر جوادی  کلینیک دکتر جوادی

 

بیماران بستری و سرپایی در کلینیک ترک اعتیاد دکتر جوادی مهارت‌هایی را نیز برای مقابله با وسوسه مصرف مواد و مدیریت استرس به روش‌هایی مثبت و سالم به دست می‌آورند. سودمندی کسب این مهارت‌ها در ترک ایمن و موفقیت‌آمیز قرص کلونازپام به اثبات رسیده است.

خوشبختانه به کمک سم‌زدایی و مشاوره اعتیاد بعد از ترخیص، دیگر هیچ فردی مجبور نیست که تا پایان عمر در بند اعتیاد به کلونازپام گرفتار بماند و به راحتی قادر به ترک خواهد بود. رفتار درمانی شناختی (CBT) نیز ممکن است به عنوان مکمل در طول درمان اعتیاد به بنزودیازپین‌ها استفاده شود.

دلیل اصلی مصرف کلونازپام، مدیریت درد، کاهش استرس یا تجربه سرخوشی و نشئگی با دارویی قانونی، هر چه که باشد؛ در هر حال به کمک پزشکان متخصص ما در مرکز ترک اعتیاد دکتر جوادی واقع در تهران می‌توانید از اعتیاد به آن نجات پیدا کنید.

برای درمان قطعی وابستگی به قرص کلونازپام، کلینیک ترک اعتیاد دکتر جوادی با کادر متخصص خود آماده ارائه مشاوره به بیماران اعتیاد می‌باشد. برای اطلاع از چگونگی ترک کلونازپام و رهایی از آثار منفی این دارو با ما تماس بگیرید.

ویژگی های کلینیک تخصصی دکتر جوادی:

  • دارا بودن امکانات رفاهی و هتلینگ
  • بهترین کادر روانپزشکی و روانشناس ترک اعتیاد
  • روش های نوین درمانی
  • اتاق های مجزا با امکانات رفاهی ویژه
  • بهترین و مجهزترین مرکز با حضورشبانه‌روزی کادر درمانی

پیگیری پس از درمان درمان

جديدترين روش مصرف داروي نالتروكسان استفاده از ايمپلنت آن است. از ويژگي هاي اين روش استفاده طولاني مدت بدون نياز به مصرف روزانه خوراكي آن است با اين روش همواره مقدار مشخصي از دارو وارد بدن ميشود.در درمان اعتياد و وابستگي به انواع قرص های خواب مانند کلونازپام ، مخدر ها مانند تریاک  و… و همچنين درمان وابستگي به الكل و ديگر مواد توهم زاها مثل ماري جوآنا ( حشيش ) نيز مؤثر است ، اين روش باعث كاهش وسوسه ي فرد براي مصرف مجدد و هم چنين بروز علائم محروميت ناشي از عدم مصرف مواد مخدر ميشود و افرادديگر لذتي از مصرف نمي برنددر كلينيك تخصصي روانپزشكي و ترك اعتياد دکتر جوادی بعداز سم زدايي ، كاشت نالتروكسان توسط جراح انجام ميشود و فرد بهتر است براي رواندرماني هفته اي يكبار به روانشناس و ماهي يكبار براي ويزيت روانپزشكي با دكتر خود در ارتباط باشد تا به نتيجة قطعي و بهبودي كامل خود برسد.

سوالات متداول متداول

مدت زمان ترک کلونازپام به عواملی مانند: شرایط سنی شخص مصرف کننده، مدت زمان مصرف و دوز مصرفی کلونازپام در روز بستگی دارد و میتواند یک هفته تا سه هفته دوره بستری بیمار زمان ببرد.

برای ترک همیشگی کلونازپام و کنترل علائم ترک می‌بایست دوره بستری برای ترک کلونازپام تحت نظر پزشک متخصص ترک اعتیاد صورت بگیرد و بعد از زمان سم زدایی نیز دوره درمانی خود را تحت نظر پزشک و روانشناس ادامه دهید.

دریافت برنامه درمانی جامع برای ترک اعتیاد کلونازپام در کلینیک دکتر جوادی این امکان را به بیماران خود میدهد که بهترین روش ترک اعتیاد را طبق شرایط خود انتخاب کنند.

مقالات مرتبط مرتبط

لیست متخصصین

دکتر ابراهیم زاده
فوق دکترا نوروساینس
دکتر سمیعی
سوپروایزر بخش نوروساینس
دکتر بهاره عیوض نژاد
روانپزشک و متخصص ترک اعتیاد

سوالات متداول

مدت زمان ترک کلونازپام به عواملی مانند: شرایط سنی شخص مصرف کننده، مدت زمان مصرف و دوز مصرفی کلونازپام در روز بستگی دارد و میتواند یک هفته تا سه هفته دوره بستری بیمار زمان ببرد.

0 پاسخ به “مرکز ترک کلونازپام، مدت زمان ترک کلونازپام”

  1. آمنه قیامی گفت:

    سلام خسته نباشید من مدت یک سال برای مشکل کهیر دکتر پوست برام کپسول دوکسپین تجویز کرد بعد این دوره احساس کردم افسرده شدم بعد قطع کردم یه مدت کلروپرکساید استفاده کردم بعد به دکتر مغز و اعصاب مراجعه کردم سرترالین تجویز کردن ولی به من نساخت بعد قطع کردم. بعد از اون دکتر داخلی برام کلونازپام تجویز کرد شبی نصفی و الان برای خوابم تاثیر گذاشته ولی صبحا پادرد شدیدی دارم و باز هم احساس استرس هیجان دارم برای قطع دارو چه راه کاری دارید منو راهنمایی کنید ممنون مبشم

  2. یداله رستمی گفت:

    سلام خسته نباشید ۴سال کلونازپام خوردم یک روز از خاب بیدارشدم دیگ خسته شدم قرصو کنارگزاشتم۳ساله سختی زیاد کشیدم هفته ها نتونستم بخابم اما الان دیگ حالم بهتره احساساتم برگشته سره کار میرم میخندم کلا زندگی عالی شده بفکر جایگزین قرص دیگ نباشید هیچ فایده ای ندارد

  3. فرشته حسن زاده گفت:

    سلام من۶۶سالمه و سالهاکلونازپام۱مصرف میکردم البته یک چهارم ولی حدود۶ماهقبل خوردن آنرا نیم یاحتی یکعدد درشب استفاده کردم ولی الان۲ماهونیمه ک کلا دیگه نمیخورم ولی اصلا دیگه نمیخوام شبهاتاصبح بیدارم بهیچوجه هم حاضر خوردن مجدد این دارو نیستم ولی خیلی عذابم میده برای چاره این بیخوابی چ باید کرد؟

  4. Aria amiri گفت:

    سلام خسته نباشيد
    فكرشو هم نمي كردم بدون داروي خوابي كه بهش وابسته شده بودم بتونم بخوابم تو مدتي كه بستري بودم هم خوابم و هم روحم درست شد. از تمامی بچه های کلینیک دکتر جوادی تشکر میکنم خصوصا کادر درمان که بی نهایت بهم لطف داشتند و منو تو این مسیر سخت همراهی کردن

  5. با سلام من 51 ساله هستم به مدت 5 سال کلونازپام مصرف میکردم. در حال حاضر به مدت 5 ماه هست که قطع مصرف و سم زدایی انجام دادم. در اوایل مشکل خواب خیلی زیاد داشتم ولی الان نسبتا خوابم خوب شده . سوزن سوزن شدن نوک انگشتام خوب شده. خواستم بدونید که ترک قرص خواب آور امکان پذیره . با تشکر

  6. رنجبر گفت:

    بیمار ما از بندرعباس اومد برای بستری و درمان و با اینکه پرداخت هزینه برامون سخت بود اما الان بیمارمون سلامتیش رو بدست آورده و واقعا روزهای سختی بودش.تشکر ویژه دارم از خانم دکتر روشن که ایشون خیلی برای بیمار ما وقت گذاشتن و با توجه به تمامی اتفاقاتی که افتاد این خانم با اقتدار و تجربه ای که داشتن همه چی تحت کنترلشون بود و خیلی به کمک کردن از بقیه هم کمال تشکر رو داریم.

  7. حیدری گفت:

    بسیار مطلب جامع و اموزنده بود تشکر می کنم

  8. Amir گفت:

    ســلام و درود
    ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
    خسته نباشیــــــد🍃
    بنده ده سال پیش, دچار بیماری شده بودم و در کنار چهارده نـوع قرص , کلونازپام هم تجویز شد! خداروشکر همه قرصها رو تونستم قطـع کنم
    امــا کـلونازپام باهام موند! خلاصه بعداز ده سال مصرفِ روزانه با دوزِ یک عدد قرص ۲ میلی, به لطف خدا ۷ ماهـه گذاشتم کنار (بدون پزشک)!
    بی خوابیام درست شده ـ پاهام بهتره خیلی ـ اظـطراب آنچنان ندارم و و و…
    فقطـــ ـ هـنـوز هم یکـم سروصدای ذهـنـی و یا همون سبکی سر دارم! چیکار کنم زودتر رفع بشه؟ (ورزش ـ نـوشتن ـ دوش روزانه ـ مطالعه ـ مراقبه ـ مصرف ویتامیـن و… هـم مرتـب دارم) ــــــــــ خیلـی مـمنـونم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 2 =

بهبودی از امروز شروع می شود

اکنون برای حمایت از ترک اعتیاد تماس بگیرید

فرم درخواست مشاوره