۰۲۱-۷۹۴۴۱
کلینیک ترک دکتر جوادی

مرکز ترک آلپرازولام

امکانات مرکز ترک اعتیاد

در مسیر ترک قرص آلپرازولام که یکی از داروهای مهم و در عین حال اعتیادآور در دسته‌ی بنزودیازپین‌ها است، راهی پر چالش و مواجهه با تحدیدات زیاد است. آلپرازولام که به نام‌های تجاری معروفی چون زاناکس و کسالون شناخته می‌شود، اغلب برای درمان اضطراب و اختلالات وابسته به اضطراب تجویز می‌شود. اما، مصرف بلندمدت آلپرازولام می‌تواند منجر به وابستگی شود و خود فرآیند ترک این دارو نیز نیازمند برنامه‌ریزی، اراده قوی و راهنمایی‌های مناسب است. در این مقاله، به بررسی چگونگی ترک آلپرازولام و راهکارهای مؤثر برای مواجهه با این چالش می‌پردازیم.

 

قرص آلپرازولام چیست؟ آیا قرص آلپرازولام قرص آلپرازولام اعتیاد آور است؟

قرص آلپرازولام با نام تجاری زاناکس نیز شناخته می‌شود. آلپرازولام در گروه داروهای بنزودیازپینی قرار می‌گیرد. بسیاری از پزشکان داروی آلپرازولام را برای یک دوره چهار هفته ای یا بیشتر با هدف مدیریت اختلال‌ها و علائم اضطراب تجویز می‌کنند. چنانچه دستور مصرف توصیه شده از سوی پزشک رعایت شود، اکثر بیماران دوره درمان با آلپرازولام را بدون هیچ مشکلی به پایان می‌رسانند. با این حال برخی بیماران به اثر آرامبخشی آلپرازولام وابسته می‌شوند. چنانچه مصرف این دارو بیشتر از مدت زمان توصیه شده از سوی پزشک ادامه داده شود، دارو وابستگی جسمی و روحی ایجاد می‌کند. در این زمان احتمال دارد که مصرف کنندگان برای این که بتوانند مصرف آلپرازولام را قطع کنند و بدون این دارو به زندگی خود ادامه دهند، به درمان ترک اعتیاد قرص آلپرازولام نیاز پیدا کنند.

آلپرازولام نیز مانند بسیاری از بنزودیازپین‌ها به عنوان دارویی شناخته می‌شود که خطر سوءمصرف و ایجاد وابستگی به آن کم است. آلپرازولام به گیرنده‌های گابا (GABA) در مغز متصل می‌شود. گابا ماده‌ای شیمیایی است که به طور طبیعی در مغز وجود دارد. افزایش میزان گابا در مغز فعالیت تحریک کنندگی مغز را کاهش می‌دهد؛ در نتیجه افرادی که دچار اضطراب هستند، در اثر مصرف آلپرازولام آرام می‌شوند. امروزه سوءمصرف بنزودیازپین‌ها، به ویژه آلپرازولام رواج یافته است و به همین دلیل ترک اعتیاد آلپرازولام نیز اهمیت پیدا کرده است. اما بدلیل وابستگی بدن بعد از مصرف طولانی مدت این مسکن‌های خواب آور، ترک اعتیاد به قرص نیازمند برنامه درمانی تحت نظر دکتر متخصص ترک قرص می‌باشد. در غیر این صورت بیمار دچار لغزش شده و یا به اشتباه نوع مواد مصرفی خود را تغییر می‌دهد و دچار نوع دیگری از اعتیاد می‌گردد.

 

نمودار ترک قرص آلپرازولام ترک قرص آلپرازولام نسبت به زمان

No Data Found

خطرات سوءمصرف  آلپرازولام 0/5  آلپرازولام 0/5  و اعتیاد به آن

 

اکثر افرادی که به درمان اعتیاد آلپرازولام نیاز پیدا می‌کنند، مصرف این دارو را به دلایلی غیرپزشکی شروع کرده‌اند. برخی مصرف کنندگان آلپرازولام را نه برای کاهش اضطراب، بلکه برای تجربه احساس سرخوشی‌ای مصرف می‌کنند که از مصرف مواد آرامش‌بخش دیگری مانند الکل یا مواد افیونی به دست می‌آید.

اما مصرف به چنین دلایلی مشکل‌ساز می‌شود، چرا که این آرامبخش‌ها همگی مانند سرکوب کننده‌های سیستم تنفسی عمل می‌کنند و مصرف همزمان آنها منجر به ناراحتی تنفسی شدید می‌شود. ناراحتی تنفسی می‌تواند کما، اوردوز یا حتی مرگ را به دنبال داشته باشد.

عده‌ای نیز سوء مصرف آلپرازولام را برای اجتناب از اضطراب و عصبی شدن شروع می‌کنند که در واقع عوارض جانبی ناخوشایند سوءمصرف محرک‌ها است. این بار نیز سلامتی به خطر می‌افتد و ترکیب داروهای آرام بخش و محرک به عوارضی از قبیل سکته مغزی، حمله قلبی یا دیگر مشکلات قلبی ـ عروقی دامن می‌زند. به همین دلیل است که ترک اعتیاد به قرص آلپرازولام در بهترین بیمارستان ترک اعتیاد و تحت نظر متخصص ضروری است، چرا که سوء مصرف آلپرازولام عوارض مرگباری را به دنبال دارد.

ترک اعتیاد قرص  آلپرازولام ( ترک زاناکس)   آلپرازولام ( ترک زاناکس)   و عوارض قطع آلپرازولام

 

یکی از دلایلی که ایجاب می‌کند، بیماران وابسته به قرص زاناکس (آلپرازولام) برای ترک اعتیاد و ایجاد تغییرات درازمدت به مرکز ترک آلپرازولام مراجعه کنند، این است که قطع مصرف این مسکن های خواب آور با علائم آزاردهنده جسمی و روانی همراه است. بنابراین چنانچه سم‌زدایی قرص و درمان تحت نظر پزشک متخصص انجام شود، نتیجه موفقیت‌آمیزی به دست می‌آید. ترک آلپرازولام چند روز طول می کشد؟ مدت زمان سم‌زدایی قرص آلپرازولام و خارج شدن کامل دارو از بدن به مدت زمان مصرف و میزان مقاومت بدن در برابر این دارو بستگی دارد.

هرچند علائم جسمی قطع مصرف قرص های خواب آور برای درمان بی‌خوابی کشنده نیست، اما این علائم می‌تواند آنقدر شدید باشد که بیمار را از ادامه درمان منصرف کند و به سوءمصرف دوباره زاناکس سوق دهد. فرآیند ترک اعتیاد در برنامه‌های درازمدت از طریق تجویز داروهای مکمل قابل تحمل می‌شود. از جمله علائمی که بیماران در نتیجه قطع مصرف آلپرازولام( زاناکس) با آنها مواجه می‌شوند، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تحریک‌پذیری
  • دمدمی مزاجی
  • سرگیجه و گیجی
  • استفراغ و حالت تهوع

علائمی از قبیل درد مفصلی، سردرد، خشکی دهان، ناتوانی در تمرکز کردن و خستگی شدید نیز ممکن است در برخی افراد تجربه شود.

بهترین درمان تخصصی برای ترک اعتیاد  قرص آلپرازولام  قرص آلپرازولام

از آنجایی که زاناکس یا آلپرازولام قرص خواب آور قوی است، پزشکان معمولاً در ابتدا دوز پایین‌تری از این قرص را تجویز می‌کنند و سپس دوز دارو را ظرف چند هفته با توجه به شرایط بیمار افزایش می‌دهند. بیماران در روزهای اول مصرف آلپرازولام احساس خواب‌آلودگی و گیجی می‌کنند، البته این عوارض به مرور زمان کاهش می‌یابد. اثر خواب‌آوری آلپرازولام دلیل وابسته شدن بسیاری از بیماران به این دارو است.

چنانچه بیمار مصرف آلپرازولام را به یکباره قطع کند، دوباره دچار اضطراب می‌شود. تحمل اضطراب در کنار علائم خماری گفته شده بیماران را وسوسه می‌کند تا زاناکس را بار دیگر برای رفع این علائم آزاردهنده مصرف کنند.

ترک آلپرازولام، که یک داروی ضداضطراب از دسته بنزودیازپین‌ها است، نیاز به روش‌های تخصصی دارد و باید تحت نظر متخصصین بهداشت روانی و اعتیاد قرار گیرد. این فرآیند نیازمند تدابیر دقیق و برنامه‌ریزی مناسب برای کاهش تدریجی مصرف آلپرازولام است. درمان‌های تخصصی ممکن است شامل مشاوره روانشناختی، درمان‌های رفتاری-شناختی، ترکیبی از مشاوره و مداخلات دارویی، و همچنین استفاده از درمان‌های جایگزین مانند تکنیک‌های آرامش و مدیتیشن باشد. علاوه بر این، پشتیبانی از گروه‌های حمایتی و شرکت در گروه‌های مشابه که افراد تجربیات مشابهی دارند، نیز بسیار مؤثر است. انتخاب بهترین درمان باید با توجه به شرایط فرد و توصیه‌های متخصصین صورت گیرد.

گالری تصاویر

امکانات مرکز ترک اعتیاد

ترک  آلپرازولام  آلپرازولام چگونه است؟

 مراجعه به مرکز تخصصی ترک اعتیاد برای ترک آلپرازولام ضروری است؛ چرا که بیمار علاوه بر تحمل علائم قطع مصرف آلپرازولام و رفتار اعتیادآور باید با اضطراب اصلی که دلیل اصلی مصرف آلپرازولام بوده و اکنون با قطع مصرف دارو دوباره شروع شده است، کنار بیایند. در نتیجه بهتر است بیماران تحت نظر متخصصین مجرب و با تجربه این مرکز که می‌توانند تحمل این شرایط را برایشان آسانتر کنند، تحت درمان قرار بگیرند.

اگر فکر می‌کنید خود یا یکی از عزیزانتان دچار وابستگی و اعتیاد به قرص آلپرازولام شده‌اید، تردید نکنید و همین امروز برای درمان به بهترین مرکز ترک آلپرازولام مراجعه کنید. علاوه بر این که وابستگی به آلپرازولام خطرناک است، شما می‌توانید با مراجعه به مراکز تخصصی ترک اعتیاد قرص مراحل سیر درمان را تحت نظر بهترین روانپزشک ترک اعتیاد و روانشناسی کلینیک ترک اعتیاد دکتر جوادی سپری کنید و در زمان کوتاه بهبودی خود را تضمین کنید.

 ویژگی های کلینیک تخصصی دکتر جوادی:

  • دارا بودن امکانات رفاهی و هتلینگ
  • بهترین کادر روانپزشکی و روانشناس ترک اعتیاد
  • روش های نوین درمانی
  • اتاق های مجزا با امکانات رفاهی ویژه
  • بهترین و مجهزترین مرکز با حضورشبانه‌روزی کادر درمانی
  • پیگیری پس از درمان

هزینه ترک  آلپرازولام  آلپرازولام چقدر است؟

هزینه ترک آلپرازولام در یک کلینیک ترک اعتیاد دکترجوادی به میزان مصرف و طول زمان ترک وابسته است. متغیرهایی چون مقدار و مدت زمان مصرف قبلی آلپرازولام، شدت وابستگی و وضعیت جسمی و روحی فرد تأثیر گذارند. برنامه ترک تخصصی که توسط تیم‌های کلینیک ترک اعتیاد دکترجوادی طراحی می‌شوند، با توجه به موارد فردی افراد، این عوامل را در نظر می‌گیرند. عواملی چون مدت زمان ترک تخصصی، نیاز به مشاوره روانشناختی، استفاده از تکنیک‌های ترک تدریجی و افزایش فعالیت‌های روزانه به منظور تقویت سلامتی جسمانی و ذهنی، می‌توانند موثر باشند.

پیگیری پس از درمان درمان

جديدترين روش مصرف داروي نالتروكسان استفاده از ايمپلنت آن است. از ويژگي هاي اين روش استفاده طولاني مدت بدون نياز به مصرف روزانه خوراكي آن است با اين روش همواره مقدار مشخصي از دارو وارد بدن ميشود.در درمان اعتياد و وابستگي به انواع قرص های خواب مانند آلپرازولام و انواع مخدر ها مانند تریاک و… و همچنين درمان وابستگي به الكل و ديگر مواد توهم زاها مثل ماري جوآنا ( حشيش ) نيز مؤثر است ، اين روش باعث كاهش وسوسه ي فرد براي مصرف مجدد و هم چنين بروز علائم محروميت ناشي از عدم مصرف مواد مخدر ميشود و افرادديگر لذتي از مصرف نمي برنددر كلينيك تخصصي روانپزشكي و ترك اعتياد دکتر جوادی بعداز سم زدايي ، كاشت نالتروكسان توسط جراح انجام ميشود و فرد بهتر است براي روان درماني هفته اي يكبار به روانشناس و ماهي يكبار براي ويزيت روانپزشكي با دكتر خود در ارتباط باشد تا به نتيجة قطعي و بهبودي كامل خود برسد.

سوالات متداول متداول

عوارض آلپرازولام برای افرادی که این قرص را مصرف می‌کنند، می‌تواند شامل خواب آلودگی، عدم تعادل، ایجاد توهم، بروز لکنت زبان و … باشد. در صورتی که این علائم بیش از اندازه در شما دیده می‌شود باید با پزشک خود صحبت کنید.

داروهایی مانند آلپرازوم که برای ثبیت روحیه مورد استفاده قرار می‌گیرند، عوارضی مانند ریزش مو دارند که در صورت تداوم ریزش می‌بایست با پزشک خود مشورت کنید.

مصرف آلپرازوم عوارض شایعی مانند مشکلات حافظه را در فرد ایجاد می‌کند. در صورتی که این مشکل برای شما آزاردهنده است، پزشک خود را مطلع کنید.

قرص آلپرازولام برای کاهش استرس، افسردگی، اختلالات خواب و اختلالات روانی مناسب است که میزان دوز مصرفی آن از روزی 1 قرص تا 3 قرص متفاوت است.

مقالات مرتبط مرتبط

لیست متخصصین

دکتر ابراهیم زاده
فوق دکترا نوروساینس
دکتر سمیعی
سوپروایزر بخش نوروساینس
دکتر بهاره عیوض نژاد
روانپزشک و متخصص ترک اعتیاد

سوالات متداول

عوارض آلپرازولام برای افرادی که این قرص را مصرف می‌کنند، می‌تواند شامل خواب آلودگی، عدم تعادل، ایجاد توهم، بروز لکنت زبان و … باشد. در صورتی که این علائم بیش از اندازه در شما دیده می‌شود باید با پزشک خود صحبت کنید.

داروهایی مانند آلپرازوم که برای ثبیت روحیه مورد استفاده قرار می‌گیرند، عوارضی مانند ریزش مو دارند که در صورت تداوم ریزش می‌بایست با پزشک خود مشورت کنید.

0 پاسخ به “مرکز ترک آلپرازولام، روش ترک آلپرازولام”

  1. سلام به همگی
    دوست بنده بخاطر فشارهای عصبی زیادی که داشت مشت مشت از این قرص مصرف داشت که فقط بخوابه و اصلا از عوارضش هیچ اطلاعی نداشت و خوشبختانه ما با این کلینییک اشنا شدیم که مخصوص خانم ها هم هستش و اینجا بستری شدش و الان هم اونجاست و از درمان و پزشک ها خیلی راضی هستیم و همچنین روانشناس هم داره که خیلی به بیمار ما کمک میکنه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − نه =

بهبودی از امروز شروع می شود

اکنون برای حمایت از ترک اعتیاد تماس بگیرید

فرم درخواست مشاوره