۰۲۱-۷۹۴۴۱
کلینیک ترک دکتر جوادی

دلیل سخت بودن ترک مواد مخدر

آخرین تاریخ آپدیت: 1403/08/20
امتیاز به نوشته:
5/5

سخت بودن ترک مواد مخدر برای بیماران دچار اعتیاد امری بدیهی است. روانپزشکان کلینیک شبانه روزی دکتر جوادی می‌توانند در پشت سر گذاشتن این دوران دشوار به بیماران کمک کنند. نباید انتظار داشت که پاک شدن و ایجاد تغییرات مثبت در زندگی آسان باشد؛ شک نکنید که برگشت به سلامتی دشوار است. با این حال ترک مواد مخدر با ایجاد تغییرات مثبت در زندگی‌تان، ارزش تحمل سخت‌ترین مشکلات را دارد.

چرا ترک مواد مخدر و محرک سخت است؟

مصرف مکرر مواد اعتیادآور در یک بازه زمانی طولانی تغییراتی را در مغز ایجاد می‌کند و به اعتیاد دامن می‌زند. فرد مصرف کننده در اثر این تغییرات احساس می‌کند که به اجبار باید ماده مخدر را مصرف کند. به علاوه این تغییرات به بیمار اجازه نمی‌دهد که تصمیم‌های عاقلانه‌ای درباره زندگی خود بگیرد و به درستی فکر کند. به همین دلیل است که فرد مصرف کننده برای ترک اعتیاد نیاز به درمان سم زدایی تدریجی بصورت بستری دارد.

بیمارانی که تحت درمان بستری ترک اعتیاد قرار می‌گیرند، ملزم می‌شوند که در تمام مدت دوره درمانی در کلینیک ترک اعتیاد و روانپزشکی دکتر جوادی بمانند. چون در این محیط هیچ گونه ماده مخدری در دسترس بیماران نیست، در نتیجه وسوسه مصرف مواد کاملاً از بین می‌رود. همچنین پزشکان متعدد با تخصص‌های مختلف فرآیند ترک بیماران را تحت نظر دارند و علائم خماری را مدیریت می‌کنند.

بهترین پزشک ترک اعتیاد در کلینیک دکتر جوادی با روش های اصولی و نوین همراه شماست.

شماره تماس: ۰۲۱۷۹۴۴۱

 

چرا قطع مصرف مواد و تحمل علائم خماری تا این حد برای بیماران دشوار است؟

دوران خماری و تحمل علائم آن سخت‌ترین بخش ترک اعتیاد برای بسیاری از بیماران درگیر اعتیاد است. اکثر افراد مصرف کننده مواد مخدر های متفاوت مانند تریاک، علائم جسمی و روانی متعددی را پس از قطع مصرف مواد تجربه می‌کنند. برخی بیماران در دوران سم زدایی در مرکز ترک تریاک و خارج شدن ماده مخدر از بدنشان به درمان دارویی نیاز پیدا می‌کنند. علائم خماری بعضی مواد مخدر بسیار خطرناک است و حتی می‌تواند به قیمت جان بیمار تمام شود.

بنابراین سم زدایی باید در مرکز ترک اعتیاد، با بستری و تحت نظر روانپزشکان متخصص انجام شود. بیماران با توجه به نوع اعتیاد و شرایط خاصشان، دچار علائمی مانند اضطراب، بی‌خوابی، حالت تهوع و استفراغ، معده درد، تحریک پذیری، تپش قلب، تعریق، تب و لرز و یا حتی تشنج می‌شوند.

مدیریت علائم خماری در مرکز بستری شبانه روزی دکتر جوادی، ایمنی و آرامش خاطر را برای بیماران به ارمغان می‌آورد، چرا که بیماران می‌دانند متخصصین مجرب در این دوران سخت مراقبشان هستند.

چرا ترک کمپ ترک اعتیاد تا این حد دشوار است؟

بعد از تمام شدن مرحله سم‌زدایی، تحمل علائم خماری و اتمام دوره درمان در مرکز ترک اعتیاد، هنوز راه درازی در پیش است. معتادان در زمان ترک کمپ اعتیاد هنوز ضعیف و آسیب‌پذیر هستند، ترس و وحشت وجودشان را فرامی‌گیرد و از تصور خارج شدن از این مرکز و ورود به جهان بی‌رحم و وسوسه برانگیز خارج لرزه بر اندامشان می‌افتد.

مرکز ترک اعتیاد دکتر جوادی بیماران را برای زندگی عاری از مواد مخدر آماده می‌کند. متخصصین و مشاورین آمادگی مواجه شدن با عواقب کارهای پیشین و جبران مشکلات ناشی از اعتیاد را در بیماران ایجاد می‌کنند. بیماران خود را برای ایجاد تغییرات لازم در زندگی‌شان آماده می‌کنند؛ این تغییرات می‌تواند یافتن خانه‌ای جدید در یک محله دیگر به منظور دور شدن از دوستان قدیمی یا تغییر دادن پاتوق‌های همیشگی باشد.

به محض خروج بیمار از کمپ ترک اعتیاد، دیگر خود مسئول زندگی خود خواهد بود و باید درس‌ها و روش‌هایی را که برای دوری از محرک‌های ترغیب کننده به اعتیاد فراگرفته است، در زندگی خود پیاده کند تا دوباره در دام اعتیاد گرفتار نشود. البته مشاوران مرکز ترک اعتیاد برنامه و راهکارهایی را در اختیار بیماران قرار می‌دهند تا در صورت وسوسه روانی، بدانند چه کاری باید انجام دهند. این راهکارها می‌تواند تماس گرفتن با مرکز ترک اعتیاد برای گفتگو با مشاور، بهره‌گیری از مشاوره پیوسته، حضور در جلسات گروه درمانی یا گفتگو با یک حامی باشد. در هر حال بیمارانی که تازه از بند اعتیاد رها شده‌اند، باید برنامه‌ای داشته باشند تا وقتی خطر برگشت به اعتیاد برایشان پیش می‌آید، بتوانند به آن تکیه کنند.

ترک اعتیاد کار دشواری است، اما در مرکز ترک اعتیاد بستری شبانه روزی دکتر جوادی، پزشکان متخصص ترک اعتیاد می‌تواند در غلبه بر اعتیاد به بیماران کمک کنند و زندگی بهتر و آینده روشنی را در فراسوی این سختی‌ها به بیماران نشان دهند.

[phoneshortcode desc=”مشاورین ما آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان هستند.” phone=”02122222241″ phone_text=”02122222241″][/phoneshortcode]

1403/08/20

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + نه =

دریافت مشاوره رایگان