کوکائین بیس شده چیست؟

عکس کوکائین بیس شده
تاریخ انتشار : 23.01.1399
مدیر سایت
2.8
(21)

یکی از پیچیده‌ترین و مهم‌ترین موارد در بحث مواد مخدر و ترک اعتیاد، اعتیاد به کوکائین است. با توجه به تغییرات شدید و آسیب زایی که کوکائین به سرعت روی جسم و مغز ایجاد می‌کند، افزایش آگاهی می‌تواند افراد زیادی را از اسارت این بیماری نجات بدهد. کوکائین بیس شده نامی است که این روزها در جوامع زیادی به گوش می‌خورد. در این مقاله همراه ما باشید تا با انواع کوکائین، طریقه مصرف و عوارض آن بیشتر آشنا شویم.

مخدر کوکائین چیست؟

یک داروی محرک قوی اعتیادآور است که از برگ‌ های گیاه کوکا به دست می‌آید. این گیاه بومی مناطق آمریکای جنوبی است و به همین دلیل مصرف آن به شدت در آمریکا رواج دارد. تقریبا از سال 1884 یعنی در زمان فعالیت فروید (محقق پزشکی معروف) از کوکائین در موارد پزشکی مانند بیهوشی یا بی‌حسی موضعی استفاده می‌کردند. عوارض مصرف ماده کوکائین تا حدی زیاد است که در بیشتر کشورهای جهان آن را به عنوان یک ماده اعتیادآور خطرناک می‌شناسند و مصرف آن را ممنوع اعلام کرده‌اند. روش استخراج کوکائین انواع مختلفی دارد که امروز در کلینیک ترک اعتیاد دکتر جوادی قرار است بیشتر با آن آشنا شویم.

کوکائین بیس شده چیست

تفاوت کوکائین بیس شده با کوکائین

اگر منظور از مخدر کوکائین همان کوکائین کلراید باشد که به صورت پودر سفید کریستالی عرضه می شود. اما اگر همین کوکائین را طی فرایند شیمیایی به فرم پایه یا اصطلاحا بیس Base تبدیل کنند به آن کوکائین بیس شده می گویند. کوکائین بیس نیز به صورت کریستال یا پودر در بازار وجود دارد.

کوکائین به چه شکل هایی در جامعه یافت می‌شود؟

کوکائین به شکل پودر بلورین و کریستال های سفید است که شبیه به یک سنگ، یا تراشه به نظر می‌رسد. رنگ مخدر کوکائین در برخی مواقع بدون رنگ، سفید یا صورتی رنگ است و بر اساس وزن فروخته می‌شود. انواع اسم های رایج و غیر رسمی کوکائین در خیابان‌ ها: کک، گرد، آرد، برف،پولک و… هستند که در میان افراد مبتلا به سوء مصرف کوکائین رواج دارد.

کوکائین بیس شده چه تفاوتی با کک دارد؟

کوکائین به انواع مختلف از جمله کرک کوکائین و کوکائین بیس شده رواج دارد. کرک کوکائین دارای خاصیت اعتیاد آوری بالا و قدرت تحریک زیادی است که با استفاده از کوکائین پودر شده به دست می آید. کرک می‌تواند از طریق حل کردن کُک پودر شده در ترکیب آب و آمونیاک یا سدیم بی کربنات (جوش شیرین) به دست بیاید. کرک کوکائین نسبت به کوکائین بیس شده دسترسی راحت تری دارد. در واقع کوکائین ناخالص را کرک کوکائین می‌گویند که هم در دسترس است و هم اثرات شدیدی روی فرد مصرف کننده ایجاد می‌کند.

عوارض اعتیاد به کوکائین

مصرف کرک کوکائین مقادیر زیادی از مواد را وارد شش ها می‌کند و خطرات زیادی را برای سلامتی فرد به همراه دارد. از آنجایی که شدت اعتیاد آوری ماده کوکائین بالا است، مصرف آن به هر نوع می‌تواند خطرناک باشد. بسیاری از افراد بعد از 2 الی 3 بار مصرف کوکائین حتی به صورت سیگار نیز به آن اعتیاد پیدا می‌کنند. به همین دلیل ترک کوکائین یکی از سخت ترین انواع ترک اعتیاد است زیرا بیمار بعد از ترک اعتیاد هم تمایل به مصرف دارد.

کوکائین اسپیدبال چیست؟

یکی از کشنده‌ترین انواع کوکائین، اسپیدبال (speedball) نام دارد. خطرات و عوارض این نوع از مخدر کوکائین بسیار بیشتر از کوکائین طبیعی است. کک اسپیدبال ترکیبی از هروئین و کوکائین است. به همین دلیل می‌تواند در دسته تداخل مخدرها قرار گیرد. ترک کردن کوکائین اسپیدبال به مراتب از ترک هروئین و کوکائین دشوارتر خواهد بود.

طریقه مصرف کوکائین بیس شده

به طور کلی طریقه مصرف کوکائین به چند شکل رواج دارد. کوکائین بیس شده که رایج ترین شکل کوکائین است، معمولا با آب ترکیب شده و به صورت تزریقی یا بالا کشیدن از طریق بینی استفاده می‌گردد. عمدتا استنشاق مخدر کک با اسکناس رول شده صورت می‌گیرد. کرک کوکائین اما در اکثر موارد به صورت بو داده و در ترکیب با آب، آمونیاک و جوش شیرین مصرف می‌شود و شدت اثر گذاری را بالا می‌برد. تزریق وریدی و تدخین از جمله روش های دیگر مصرف کوکائین محسوب می‌شوند.

عکس از کوکائین بیس شده

عوارض مصرف کوکائین بیس شده کدامند؟

استعمال مخدر کوکائین عوارض مخرب و جبران ناپذیری دارد که می‌تواند شامل بی قراری بیش از حد و همچنین تغییر وضعیت روانی شود. به دلیل اینکه کوکائین بیس شده ماند سیگار استعمال می شوند به سرعت جذب ریه ها شده و ظرف 10 الی 15 ثانیه وارد جریان خون و مغز می شود. به دنبال احساس سرخوشی که پس از مصرف کوکائین بیس شده به وجود می آید، عوارض کوتاه مدت و بلند مدتی در فرد نمایان می شوند که در ادامه برخی از آن ها را نام می بریم.

  • تعرق شدید
  • تپش قلب، نارسایی و حملات قلبی
  • سکته مغزی
  • آسم
  • مشکلات تنفسی
  • توهم زایی و حتی پارانویا
  • بی خوابی
  • از دست دادن اشتها
  • دید تیره
  • استفراغ
  • حالت تهوع
  • اضطراب بالا
  • از دست دادن کنترل رفتاری
  • تحریک پذیری و پرخاشگری شدید
  • مسدود شدن رگ های خونی
  • تحریک شدید میل جنسی
  • درد در ناحیه سینه

درمان خود را در کلینیک دکتر جوادی بهترین مرکز ترک کوکائین زیر نظر پزشک متخصص ترک اعتیاد شروع کنید.

شماره تماس: ۰۲۱۷۹۴۴۱

 

 

اینها تنها بخشی از عوارض مصرف اعتیاد به کوکائین هستند و در موارد حاد ممکن است مسمومیت، حملات قلبی، صرع، مشکلات گوارشی شدید و حتی مرگ را به همراه داشته باشد. گاهی بیماران مبتلا به سوء مصرف کوکائین بیس شده در گام مصرف نیز دچار سوختگی هایی بر اثر شعله، فندک یا لوله می شوند و به دلیل مقاومت لحظه ای که پیدا می کنند متوجه این آسیب ها نمی شوند.

بهترین روش ترک کوکائین بدون بازگشت

اولین قدم برای ترک اعتیاد از هر ماده مخدری خواست شخصی بیمار است. بعد از آن باید با اجرای مراحل روان درمانی و مشاوره ترک اعتیاد به بیمار کمک شود تا از لحاظ ذهنی وابستگی خود را به مصرف ماده کوکائین کم کند. اما روش اصلی برای ترک اعتیاد کوکائین، سم زدایی تدریجی است. این مرحله باید در یک مرکز سم زدایی بدن و تحت نظر پزشک صورت گیرد.

هر چه زودتر اقدام به ترک اعتیاد کوکائین صورت گیرد بیمار با موفقیت بیشتری می‌تواند مرحله ترک اعتیاد را پشت سر بگذارد. پس اگر شما یا عزیزانتان به سوء مصرف کوکائین مبتلا شده‌اید همین حالا با شماره تلفن 22222241-021 تماس بگیرید. متخصصین باتجربه در کلینیک ترک اعتیاد دکتر جوادی، جدیدترین روش های ترک اعتیاد را در اختیار شما و عزیزانتان قرار می‌دهند.

به این مطلب چه امتیازی میدید؟

روی ستاره ها کلیک کنید تا رای شما ثبت شود

میانگین آرا 2.8 / 5. شمارش آرا: 21

رایی یافت نشد. اولین نفری باشید که رای میدهید.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

4 × چهار =

Call Now Buttonمشاوره رایگان