برای ترک کتامین چه باید کرد؟
ترک کتامین یک فرآیند مهم و حیاتی برای افرادی است که به این ماده اعتیاد دارند و میخواهند زندگی بدون آن را آغاز کنند. برای موفقیت در این مسیر، انتخاب روشهای مناسب و درخواست کمک از حرفهایهای متخصص امری ضروری است. یکی از این راهها، مراجعه به کلینیک ترک اعتیاد معتبر است که با تیمهای تخصصی خود برای مناسبی برای ترک تنظیم میکنند.
علاوه بر این، مشاوره فردی و گروهی نیز از دیگر راههای کارآمد در ترک کتامین محسوب میشوند. مشاوره به فرد این امکان را میدهد تا با توجه به شرایط و ویژگیهای خود، یک برنامه بازیابی شخصیسازی شده و مؤثر را طراحی کند. گروههای مشاوره نیز فرصتی مناسب برای اشتراک تجربیات و حمایت متقابل بین افراد در مراحل مختلف ترک کتامین فراهم میآورند.
همچنین، رعایت سبک زندگی سالم و ترک تماس با محیطهای منفی که منجر به مصرف کتامین میشود، امری بسیار اساسی است. ترک فعالیتهای اجتماعی مرتبط با مصرف، تمرینات ورزشی منظم، مدیتیشن و تفریحات مفید میتوانند در این راه کمک کنند. همچنین، خانواده و حمایت اجتماعی از اهمیت بسیاری در این مسیر برخوردارند و میتوانند در فرآیند ترک کمک گردند.
در نهایت، تصمیم به ترک کتامین و پذیرش کمک از متخصصین میتواند اولین گام مؤثر در این مسیر باشد. افراد باید به یاد داشته باشند که موفقیت در این فرآیند نیازمند صبر، اراده و انگیزه قوی است.
عوارض کتامین چیست؟
کتامین در دسته سوم داروهای کنترل شده قرار دارد و مصرف تفریحی آن غیرقانونی است. داروهای دسته سوم وابستگی روانی ایجاد میکنند و مصرف آنها میتواند وابستگی جسمی نیز به دنبال داشته باشد. جدیترین عوارض مصرف تفریحی کتامین عبارت است از:
- گمگشتگی
- مشکلات تنفسی
- حالت تهوع و استفراغ
- توهم و حملات روانی
- کند شدن حرکات
- اختلال در عملکرد شناختی
- بیحسی
- بالا رفتن فشار خون و ضربان قلب
- نامفهوم شدن گفتار
- مختل شدن قدرت قضاوت
- اختلال در عملکرد حرکتی
- تحریف ادراک دیداری و شنیداری
آسیب دیدن مثانه نیز در بیماران دارای اعتیاد به کتامین شیوع بالایی دارد. ۲۵درصد مصرفکنندگان کتامین، هنگام ادرار کردن دچار درد میشوند و ادرارشان غالباً خونی است. حتی مصرفکنندگان تفریحی کتامین نیز از احساس درد و سوزش هنگام ادرار شکایت دارند. علت بروز این عارضه سوزشآور، مواد شیمیایی موجود در کتامین است که هنگام عبور از کلیهها و مجاری ادراری باعث احساس درد و سوزش میشود. مثانه پس از فقط چند ماه مصرف مقدار زیاد کتامین به شدت آسیب میبیند. عوارض ناشی از سوءمصرف درازمدت کتامین میتواند بیش از یک سال استمرار داشته باشد.
برخی مصرفکنندگان کتامین با آسیب مغزی، اختلال شناختی و آسیب کلیوی دائمی روبهرو میشوند. نارسایی تنفسی و افزایش ضربان قلب میتواند منجر به مرگ شود.
کتامین در درمان افسردگی
کتامین داروی مورد تایید سازمان غذا و دارو (FDA) برای درمان افسردگی نیست، البته بررسی این موضوع به پژوهش و ارزیابی بیشتری نیاز دارد. هرچند مطالعات نشان میدهد که کتامین داروی موثری برای درمان ۴۰ تا ۶۰ درصد بیماران مبتلا به افسردگی بوده است، اما هنوز اطلاعات کاملی درباره عوارض بلندمدت مصرف کتامین در دست نیست. شواهد حاصل از آزمایشهایی که بر روی حیوانات انجام شده است، حکایت از آن دارد که مصرف کتامین در سن پایین موجب مسمومیت مغز میشود و مصرف مکرر کتامین در دوز بالا باعث ایجاد تغییراتی در ساختار مغز میگردد. همچنین مصرف کتامین میتواند موجب بروز مشکلات رفتاری و قلبی-عروقی شود. بهترین دوز مصرف کتامین برای درمان افسردگی مشخص نیست؛ بسیاری از پزشکان کتامین را در دوزی پایینتر از مقداری که باعث بیهوشی میشود، تجویز میکنند. مصرف این مقدار از کتامین باعث بیهوشی نمیشود، اما همچنان ممکن است عوارض ناخواستهای مانند توهم را به دنبال داشته باشد.
چنانچه برای تشخیص روش مناسب درمان اعتیاد به تریاک به کمک پزشک ترک اعتیاد نیاز دارید، میتوانید برای دریافت مشاوره از متخصصین مجرب ما با شماره کلینیک جوادی تماس حاصل فرمایید یا فرم تماس با ما را تکمیل کنید. مشاوران ما در تمام ساعات شبانهروز در خدمت شما هستند و در نهایت رازداری و بدون تحمیل کمترین هزینه یا تعهدی به سوالاتتان پاسخ میدهند.
مرکز خدمات سم زدایی بدن از مواد مخدر با نام کلینیک دکتر جوادی در این حوزه فعالیت دارد و بهترین خدمات را در زمینه سم زدایی تریاک ارائه میدهد.
No Data Found
سمزدایی کتامین از بدن
سم زدایی کتامین از بدن چگونه انجام می شود؟ سمزدایی نخستین مرحله از فرآیند ترک اعتیاد کتامین است و کتامین طی این مرحله کاملاً از بدن بیمار خارج میشود. بهترین روش برای ترک اعتیاد کتامین، ترک تدریجی (بستری) است، زیرا تحمل مرحله سم زدایی برای بیماران بسیار دشوار است. ناراحتی روانی که بیماران در مرحله سم زدایی تجربه میکنند، باعث میشود ولع و میل شدید و غیرقابل کنترلی برای مصرف کتامین احساس کنند. داروهای مختلفی برای به حداقل رساندن علائم ترک کتامین وجود دارد. در بهترین کلینیک ترک اعتیاد، عملکرد تنفسی و ضربان قلب بیماران در روزهای اول سم زدایی کتامین تحت نظر گرفته میشود، تا ایمنی بیمار در طول درمان تضمین شود.
بهترین روشهای ترک کتامین
غلبه بر اعتیاد به کتامین بسیار دشوار است. بسیاری از بیماران به اختلالهای همزمان یا وابستگی به مواد مخدر دیگر نیز مبتلا هستند و به همین دلیل به مراقبت ویژه نیاز دارند. درمانهای بازپروری و ترک اعتیاد در کلینیک دکتر جوادی زیر نظر متخصصین با تجربه انجام میشود، روند درمان کامل بسته به شرایط بیمار، 28 روز تا چند ماه طول میکشد. البته ترک اعتیاد به کتامین را میتوان به روش سرپایی نیز انجام داد. چون وابستگی به کتامین نوعی اعتیاد روانی است، در این مرکز روشهای رفتاردرمانی مختلفی در طرح درمان گنجانده میشود که مهمترین آنها به شرح زیر است:
- رفتاردرمانی شناختی (CBT): این روش به الگوهای تفکری میپردازد که بر رفتارهای بیمار اثر میگذارد.
- رفتاردرمانی دیالکتیک (DBT): این روش مبتنی بر ذهنآگاهی و مدیریت استرس است.
- درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد (ACT): ذهنآگاهی و پذیرش در این روش با تعهد و راهبردهای تغییر رفتار ترکیب میشود.
هماکنون برای ترک کتامین در کلینیک دکتر جوادی اقدام کنید
از آنجایی که بیماران پس از قطع مصرف کتامین و در دوران سم زدایی رفتارهای روانی غیرقابل پیشبینی از خود بروز میدهند و ولع شدیدی به مصرف کتامین پیدا میکنند، سم زدایی کتامین بسیار دشوار است. به همین دلیل نظارت دقیق پزشکان برای موفقیت در درمان اعتیاد ضروری است. کلینیک ترک اعتیاد دکتر جوادی یکی از معتبرترین مرکز ترک کتامین است که با همکاری تیمی باتجربه و متخصص در زمینه ترک مواد اعتیاد آور میتواند شما عزیزان را یاری کند. این کلینیک ترک اعتیاد با فراهم آوردن امکانات رفاهی و درمانی به روز، بهترین کلینیک ترک اعتیاد در ایران است.
مهم ترین ویژگیهای کلینیک تخصصی دکتر جوادی:
پیگیری پس از درمان
جديدترين روش مصرف داروي نالتروكسان استفاده از ايمپلنت آن است. از ويژگي هاي اين روش استفاده طولاني مدت بدون نياز به مصرف روزانه خوراكي آن است با اين روش همواره مقدار مشخصي از دارو وارد بدن ميشود.در درمان اعتياد و وابستگي به انواع مخدر ها کتامین و… و همچنين درمان وابستگي به الكل و ديگر مواد توهم زاها مثل ماري جوآنا ( حشيش ) نيز مؤثر است ، اين روش باعث كاهش وسوسه ي فرد براي مصرف مجدد و هم چنين بروز علائم محروميت ناشي از عدم مصرف مواد مخدر ميشود و افراد ديگر لذتي از مصرف نمي برند. در كلينيك تخصصي روانپزشكي و ترك اعتياد دکتر جوادی سم زدایی کتامین با نالترکسون توسط جراح انجام ميشود و فرد بهتر است براي رواندرماني هفته اي يكبار به روانشناس و ماهي يكبار براي ويزيت روانپزشكي با دكتر خود در ارتباط باشد تا به نتيجه قطعي و بهبودي كامل خود برسد.
سوالات متداول متداول در مورد ترک کتامین
مدت زمان ترک کتامین به عواملی مانند: شرایط سنی شخص مصرف کننده، مدت زمان مصرف و دوز مصرفی کتامین در روز بستگی دارد و میتواند یک هفته تا سه هفته دوره بستری بیمار زمان ببرد.
دریافت برنامه درمانی جامع برای ترک اعتیاد کتامین در کلینیک دکتر جوادی این امکان را به بیماران خود میدهد که بهترین روش ترک اعتیاد را طبق شرایط خود انتخاب کنند.
برای درمان اعتیاد به کتامین و کنترل علائم ترک میبایست دوره بستری برای ترک کتامین تحت نظر پزشک متخصص ترک اعتیاد در بهترین مرکز ترک کتامین صورت بگیرد و بعد از زمان سم زدایی نیز دوره درمانی خود را تحت نظر پزشک و روانشناس ادامه دهید.
اگر خود یا یکی از عزیزانتان با مشکل اعتیاد به کتامین دست و پنجه نرم میکنید و عزمتان را برای غلبه بر این مشکل جزم کردهاید، حتماً با ما برای دریافت اطلاعات بیشتر و برخورداری از درمان در کلینیک ترک کتامین تماس بگیرید.