مرکز ترک قرص خواب

مرکز ترک قرص خواب

قرص‌های خواب، داروهایی هستند که از طریق القای احساس خواب آلودگی در فرد، سبب بهبود و ارتقای کیفیت خواب آن‌ها می‌شوند. دیازپام، فلورازپام، لورازپام، اگزازپام، ملاتونین و کلردیازپوسکاید نمونه‌ای از رایج‌ترین انواع مختلف قرص‌های خواب هستند که در سرتاسر دنیا توسط افراد گوناگون با هدف رهایی از مشکلات خواب استفاده می‌شوند.

0
(0)

استفاده طولانی مدت از داروها و قرص های خواب آور در دوزهای بالا می‌تواند سبب بروز عوارض گوناگونی در قسمت‌های مختلف بدن نظیر دستگاه گوارش، سیستم عصبی مرکزی و محیطی و … شود. برای رهایی از چنین مشکلاتی، بهترین راه حل ترک با روش‌های اصولی و زیر نظر پزشک متخصص اعتیاد در بهترین مرکز ترک قرص خواب است.

 

 

بستری
1
-تماس بیمار با کلینیک. -پاسخگویی پذیرش و پرزنت بیمار و توضیحات روند درمان به او. -ست کردن تایم با روانشناس مجموعه جهت ارائه مشاوره رایگان به بیمار. -توضیحات کامل در رابطه با روند درمان به بیمار در جلسه رایگان مشاوره.
روند درمان
2
روند کلی درمان بیماران در این مجموعه به صورت ترکیب دو روش دارو درمانی و روان درمانی توام با هم صورت می گیرد. طول دوره درمان بسته به حال بیمار، مقدار دوز مصرفی و نوع ماده ای که مصرف می کند، متفاوت می باشد ولی حداقل زمانی که برای آن در نظر گرفته شده است 2 تا 3 هفته(10 تا 21 روز) است.
سرویس ها
3
خدماتی که ارائه می شود شامل صبحانه، ناهار و شام (در کلینیک آجودانیه میان وعده) و اینترنت رایگان می باشد و استفاده از تلفن همراه نیز آزاد است. اتاق های کلینیک به صورت یک تخته و دو تخته می باشند که به کمد و یخچال مجهز بوده و در اتاق های یک تخته امکان حضور همراه هم برای بیمار فراهم می باشد.
سم زدایی
4
بسته به نوع اعتیاد و مواد مصرفی در صورت لزوم سم زدایی کامل انجام می شود. همچنین بعد از به اتمام رسیدن دوره درمان، بیمار توسط روانپزشک Follow می شود و بیماران می توانند روانکاوی را با روانشناسان خود همچنان ادامه دهند. بیماران در کنار ترک اعتیادشان باید جهت بهبود اختلالات روانشناسی به وجود آمده نیز تحت نظر روانشناسان قرار گرفته و روانکاوی شوند.
ترخیص
5
بعد از اتمام دوره درمان در صورت منفی بودن تست و نرمال شدن بیمار از نظر فیزیکی، روحی و روانی و پس از تائیدیه پزشک متخصص، کارهای ترخیص بیمار انجام می پذیرد که بعد از ترخیص هم باز بسته به نیاز بیمار می تواند جلسات مشاوره و روانکاوی خود را با روانپزشکان مجموعه داشته باشد.

 

چرا بعضی از افراد قرص‌های خواب آور استفاده می‌کنند؟

بسیاری از افراد به واسطه استرس‌ها و تنش‌هایی که در طول روز با آن‌ها درگیر هستند، با چالش‌های مختلفی همچون:

  • مشکل در به خواب رفتن
  • کوتاه شدن مدت زمان خوابیدن
  • بدخوابی
  • و …

مواجه می‌شوند. مشکلاتی که از آن‌ها تحت عنوان “مشکلات خواب” یاد می‌شود. در این شرایط افراد برای اینکه بتوانند خواب کافی و خوبی را تجربه کنند به سمت استفاده از قرص‌های خواب آور روی می‌آورند. قرص‌هایی که سبب افزایش خواب عمیق می‌شوند.

نشانه‌های سوء مصرف داروهای خواب آور

اعتیاد و وابستگی به مصرف قرص‌های خواب آور یکی از اصلی‌ترین نگرانی افرادی است که به استفاده از این داروها روی آورده‌اند. وابستگی که از دو دید جسمی(فیزیولوژیکی) و روانی در فرد قابل بررسی هستند. در چنین وضعیتی اگر فرد مصرف دارو را ترک کند و یا آن را به تعویق بی‌اندازد عوارض جسمانی و بعضا روانی ناشی از ترک این داروها در او نمود پیدا می‌کند. خارش شدید بدن، سردرد و سرگیجه‌، سبک شدن سر، متوهم شدن افراد، ایجاد مشکلات خلقی در فرد، عدم توانایی فرد در تمرکز کردن، بروز مشکلاتی در تکلم و گفتار بیمار، احساس خواب آلودگی در طول روز و … همگی نمونه‌ای از مهم‌ترین نشانه‌های سوء مصرف قرص‌های خواب آور هستند. نشانه‌هایی که با مشاهده هریک از آن‌ها، آژیر خطر اقدام جهت ترک وابستگی به قرص خواب برای مصرف کننده به صدا در می‌آید بهتر است با بهترین کلینیک ترک اعتیاد و مشاورین این مرکز در میان بگذارید.

قرص‌های خواب اور بنزودیازپین به شدت اعتیاد اور هستند. اگر بیش از دو هفته این دارو را به صورت افزایشی مصرف کنید به شدت به این قرص ها وابستگی پیدا می کنید. تحمل نسبت به قرص‌های خواب اور بسیار سریع ایجاد می‌شود. مصرف قرص‌های اضافی به صورت نامنظم به راحتی در فرد ایجاد وابستگی می‌کند. بسیاری از افرادی که به این قرص‌ها اعتیاد پیدا کرده‌اند گزارش داده‌اند که با گذشت زمان اثر دارو کم شده و مجبور بوده‌اند برای داشتن همان احساس قبلی دوز بیشتری از این دارو را مصرف کنند. در گذشت زمان در این افراد مقاومت در برابر دارو به وجود امده است و این دلیل اصلی تهدید اعتیاد است. مؤسسات بین المللی معیار‌های مشخصی برای تشخیص بالینی اعتیاد ارائه می‌کنند. این معیار‌ها شامل رفتار جسمی و روانی فرد است که بر اثر مصرف طولانی مدت مواد مخدر به وجود آمده است.

علائم مصرف طولانی قرص‌های خواب

  • خارش
  • سرگیجه
  • سبکی سر
  • توهمات
  • حرکات ناپایدار
  • نوسانات خلقی
  • اختلال در گفتار
  • مشکل در تمرکز
  • چالش‌های حافظه
  • رویاهای عجیب و غریب و کابوس
  • خواب آلودگی در ساعات بیداری

عوارض مصرف قرص‌های خواب آور

استفاده از داروها و یا قرص‌های خواب آور به صورت طولانی مدت و یا استفاده در دوزهای بالا سبب بروز عوارضی همچون موارد زیر می شود:

  • ایجاد مشکلات گوارشی (سوزش معده، نفخ، اسهال، یبوست و حتی کاهش و یا افزایش میزان اشتها)
  • ایجاد مشکلاتی در حفظ تعادل بدن
  • سردرد و سرگیجه
  • احساس خواب آلودگی شدید در طول روز
  • بروز مشکل در عملکرد روزانه فرد

ترک قرص خواب آور چه مشکلاتی را ایجاد می‌کند؟

قطع ناگهانی قرص‌های خواب آور بعد از گذشت مدتی بعد از استفاده از آن‌ها عوارض شدید جسمی و روانی متعددی را در فرد ایجاد می‌کند. عوارضی که ممکن است فرد را تا پای مرگ نیز بکشانند! به همین جهت لازم است برای ترک قرص‌های خواب آور به صورت کاملا اصولی و علمی و از طریق یک کلینیک ترک اعتیاد با کمک بهترین پزشک ترک اعتیاد برای ترک این قبیل داروها اقدام کنید و به صورت تدریجی استفاده از این داروها را محدود کنید. تعریق بیش از حد، بروز احساس ترس، وحشت و نا آرامی و بی‌قراری در فرد، عدم توانایی فرد در حفظ تعادل خود، دیدن کابوس‌های ترسناک و … تنها نمونه‌ای از عوارض ناشی از قطع ناگهانی قرص‌های خواب آور به شمار می‌روند.

بهترین مرکز ترک قرص خواب در تهران

بروز عوارض جسمی و روانی ناشی از قطع ناگهانی قرص‌های خواب آور و همچنین ایجاد مشکلات ناشی از استفاده طولانی مدت از این قرص‌ها اصلی‌ترین دلیل مراجعه افراد به کلینیک‌ها و یا مراکز ترک اعتیاد به شمار می‌رود. کلینیک شبانه روزی دکتر جوادی با کادر درمانی مجرب خود و همچنین تجهیزات پیشرفته‌ای که دارد، بهترین مرکز ترک قرص خواب در تهران است که برای مدیریت اعتیاد خود به انواع مواد اعتیاد آور از قبیل قرص‌های خواب، مواد مخدر و محرک و … می‌توانید به آن مراجعه کنید. کلینیکی که کلیه‌ فعالیت‌های کادر درمانی مستقر در آن زیر نظر وزارت بهداشت و درمان کشور است. مرکزی که به واسطه برخورداری از یک کادر درمانی با تجربه، تجهیزات پیشرفته، استفاده از علمی‌ترین و موثرترین روش‌های مقابله با اعتیاد و … بیشتر شبیه به یک بیمارستان است تا یک کمپ ترک اعتیاد.

یکی از مهم‌ترین نکاتی که در ترک اعتیاد افراد باید در نظر بگیرید شرایط و ویژگی فردی و شخصی هر فرد است که دچار اعتیاد شده است. افراد با شرایط مختلف جسمی و روانی و فاکتور‌های دیگر ویزیت شده و با سوال و جواب کامل میزان مصرف، نحوه مصرف، مدت مصرف و نوع ماده مصرفی شخص مشخص شده و با توجه به این موارد درمان مناسبی برای فرد در نظر گرفته می‌شود. یکی از نکات مهم در ترک اعتیاد افراد این است که شاید فرد دچار مشکلات روحی و روانی باشد. در این صورت عملیات ترک اعتیاد متفاوت خواهد بود و باید همزمان با ترک اعتیاد مشکلات روحی روانی فرد نیز بررسی و مورد درمان قرار بگیرد.

افرادی که به مرکز ترک اعتیاد دکتر جوادی مراجعه می‌کنند در بدو امر تحت معاینات دقیق روانشناسی و روانپزشکی قرار گرفته و توسط روانپزشک متخصص اعتیاد ویزیت می‌شود. طبعاً هر فردی ویژگی‌های مختلفی از اعتیاد را با خود دارد. برای مثال نوع ماده مخدر و میزان اعتیاد در افراد متفاوت است. در کل بعد از بررسی روند اعتیاد شخص و میزان و شکل مصرف مواد در فرد روشی درمانی برای اعتیاد به خصوص برای فرد دارد. مراحل عملیاتی ترک اعتیاد عموما با سم زدایی شروع می‌شود و در مراحل بعدی به دوران نقاهت و ترک کامل می‌انجامد. مرحله سم زدایی با توجه به شرایط فرد می‌تواند به صورت بستری با سرپایی ارائه شود. در کلینیک دکتر جوادی خدمات بستری و سرپایی ترک قرص خواب جزو برنامه‌های ارائه شده بوده و افرادی که امکان حضور تمام وقت در کلینیک را ندارند می‌توانند از روش‌های سم زدایی سرپایی و جلسات روانشناسی و روانپزشکی هفتگی و ماهانه استفاده کند. در کلینیک ترک اعتیاد دکتر جوادی خدمات ترک انواع قرص خواب به نحوی بسیار مؤثر با استفاده از متخصصان و امکانات پیشرفته اداره می‌شود.

در بهترین مرکز ترک دولتی اعتیاد افراد بلافاصله بعد از مراجعه اولیه، تحت بررسی کامل قرار گرفته می‌شوند. بررسی که مشخص می‌کند فرد نسبت به مصرف چه ماده و یا قرصی اعتیاد پیدا کرده است و مکانیزم عملکرد این دارو و یا ماده در بدن فرد چگونه است. بعد از انجام این بررسی‌ها، فرد بسته به شرایط فیزیولوژیکی و روانی خود تحت درمان قرار می‌گیرد. در کلیه مراحل درمان، فرد به صورت کامل و منظم توسط پزشک، روانپزشک و همچنین روانشناس اعتیاد ویزیت می‌شود تا بتواند عوارض جسمی و روانی ناشی از محدود کردن مصرف قرص‌های خواب آور را بهتر در خود مدیریت کند و در مسیر ترک اعتیاد قرص خواب قدم بردارد.

تجهیز بودن مرکز و کلینیک شبانه روزی ترک اعتیاد دکتر جوادی به مرکز سم زدایی از دیگر مزایای این کلینیک است. مرکزی که در آن از جدیدترین متدهای درمانی مقابله با اعتیاد استفاده می‌شود. یکی از این متدها کاشت داروی نالتروکسان در بدن افراد است. دارویی که دارای مجوز و تاییدیه از سوی سازمان غذا و داروی آمریکا یا همان FDA بوده و از طریق تحت تاثیر قرار دادن گیرنده‌های عصبی فرد، نقش موثری در کاهش اشتیاق او نسبت به مصرف مواد اعتیادآور ایفا می‌کند.

سوالات متداول در مورد ترک قرص خواب

مصرف بیش از اندازه قرص های خواب آور چه عوارضی دارد؟

سبب بروز عوارضی همچون ایجاد مشکلات گوارشی، ایجاد مشکلاتی در حفظ تعادل بدن، سر درد و سرگیجه، حس خواب آلودگی شدید و بروز مشکل در عملکرد روزانه می شود.

ترک قرص خواب آور به صورت ناگهانی چه مشکلاتی برای افراد ایجاد می کند؟

قطع ناگهانی قرص‌های خواب آور عوارض شدید جسمی و روانی متعددی را در فرد ایجاد می‌کند. به همین دلیل باید برای ترک آن به یک مرکز ترک اعتیاد مراجعه کنید.

بهترین روش ترک قرص های خواب آور استفاده از چه روشی است؟

مراجعه به یک بیمارستان ترک اعتیاد و مشاوره از پزشک و روانپزشک متخصص بهترین روش ترک قرص های خواب آور است.

به این مطلب چه امتیازی میدید؟

روی ستاره ها کلیک کنید تا رای شما ثبت شود

میانگین آرا 0 / 5. شمارش آرا: 0

رایی یافت نشد. اولین نفری باشید که رای میدهید.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

هفده + 8 =

Call Now Buttonمشاوره رایگان