ترک دیازپام؛ ترک اعتیاد قرص دیازپام

ترک اعتیاد دیازپام

دیازپام دارویی است که به دلیل دارا بودن اثر آرامبخشی مصرف می‌شود. دیازپام غالباً برای درمان اضطراب یا اسپاسم و گرفتگی عضلانی تجویز می‌شود. قدرت اعتیادآوری دیازپام بسیار بالا و سوءمصرف آن بسیار شایع است. به همین دلیل ترک اعتیاد دیازپام نیازمند نظر متخصص و روش‌های درمانی مطابق با نیاز بیمار است.
مراکز تخصصی ترک اعتیاد دیازپام در زمینه کاهش علائم ترک و جلوگیری از عود مصرف به بیمار کمک می‌کنند. تلاش برای قطع مصرف دیازپام بدون کمک حرفه‌ای می‌تواند منجر به مشکلات پزشکی و یا بازگشت دوباره به سوءمصرف شود.

0
(0)

قرص دیازپام چیست؟

قرص دیازپام یا والیوم نوعی بنزودیازپین مخدر است که اثرات آن نسبت به دیگر داروهای این گروه ماندگارتر است. چنانچه بیماران قرص دیازپام را طبق دستور پزشک مصرف نکنند، دچار اعتیاد و وابستگی به این دارو شده و نیاز دارد هر چه سریعتر برای ترک دیازپام به مراکز تخصصی ترک قرص مراجعه کند. مغز مصرف کنندگان دیازپام به مرور زمان توانایی خود را بری عملکرد مستقل از دست می‌دهد و برای عملکرد طبیعی خود به مصرف این دارو وابسته می‌شود. در عین حال برخی بیماران مصرف کننده دیازپام حتی متوجه نمی‌شوند که به این دارو اعتیاد پیدا کرده‌اند.

 

 

بستری
1
-تماس بیمار با کلینیک. -پاسخگویی پذیرش و پرزنت بیمار و توضیحات روند درمان به او. -ست کردن تایم با روانشناس مجموعه جهت ارائه مشاوره رایگان به بیمار. -توضیحات کامل در رابطه با روند درمان به بیمار در جلسه رایگان مشاوره.
روند درمان
2
روند کلی درمان بیماران در این مجموعه به صورت ترکیب دو روش دارو درمانی و روان درمانی توام با هم صورت می گیرد. طول دوره درمان بسته به حال بیمار، مقدار دوز مصرفی و نوع ماده ای که مصرف می کند، متفاوت می باشد ولی حداقل زمانی که برای آن در نظر گرفته شده است 2 تا 3 هفته(10 تا 21 روز) است.
سرویس ها
3
خدماتی که ارائه می شود شامل صبحانه، ناهار و شام (در کلینیک آجودانیه میان وعده) و اینترنت رایگان می باشد و استفاده از تلفن همراه نیز آزاد است. اتاق های کلینیک به صورت یک تخته و دو تخته می باشند که به کمد و یخچال مجهز بوده و در اتاق های یک تخته امکان حضور همراه هم برای بیمار فراهم می باشد.
سم زدایی
4
بسته به نوع اعتیاد و مواد مصرفی در صورت لزوم سم زدایی کامل انجام می شود. همچنین بعد از به اتمام رسیدن دوره درمان، بیمار توسط روانپزشک Follow می شود و بیماران می توانند روانکاوی را با روانشناسان خود همچنان ادامه دهند. بیماران در کنار ترک اعتیادشان باید جهت بهبود اختلالات روانشناسی به وجود آمده نیز تحت نظر روانشناسان قرار گرفته و روانکاوی شوند.
ترخیص
5
بعد از اتمام دوره درمان در صورت منفی بودن تست و نرمال شدن بیمار از نظر فیزیکی، روحی و روانی و پس از تائیدیه پزشک متخصص، کارهای ترخیص بیمار انجام می پذیرد که بعد از ترخیص هم باز بسته به نیاز بیمار می تواند جلسات مشاوره و روانکاوی خود را با روانپزشکان مجموعه داشته باشد.

 

مصرف دیازپام برای مدتی طولانی‌تر از ۴ تا ۶ هفته، حتی با تجویز پزشک، احتمال اعتیاد پیدا کردن به این دارو را افزایش می‌دهد.

وقتی مقاومت بدن مصرف کننده در برابر اثرات دیازپام بالا می‌رود، چنانچه مصرف دارو متوقف شود، فرد با علائم آزاردهنده ناشی از قطع مصرف قرص روبه‌رو می‌شود. این علائم خطرناک و ناراحت کننده است و اجازه نمی‌دهد که بیمار دارو را به تنهایی و بدون نظارت پزشک، به راحتی ترک کند. قطع مصرف دیازپام علائم شدیدی را به دنبال دارد و بسیاری از بیماران وابسته به قرص دیازپام برای این که حالشان بهتر شود و به وضعیت طبیعی برگردند، به این دارو نیاز دارند.

ترک اعتیاد قرص دیازپام

این قرص اثر طولانی مدتی بر روی بدن دارد، بنابراین وقتی مصرف کننده تصمیم به ترک دیازپام می‌گیرد، مدتی طول می‌کشد تا بدنش خود را با شرایط جدید وفق بدهد. درمان اعتیاد دیازپام نیازمند رویکردی ترکیبی شامل کاهش تدریجی دوز دارو و شرکت در جلسات مشاوره است.

علائم ناشی از ترک دیازپام سخت‌ترین بخش درمان اعتیاد برای اکثر مصرف کنندگان است، اما چنانچه درمان تحت نظر پزشک انجام شود، می‌توان علائم را با توجه به شرایط بیمار کنترل و کاهش داد.

بهترین روش ترک اعتیاد به دیازپام

افرادی که به شدت به دیازپام اعتیاد پیدا کرده‌اند یا به مواد دیگری نیز اعتیاد دارند، غالباً تصمیم می‌گیرند که به مراکز تخصصی ترک اعتیاد قرص مراجعه کنند. مراکز بسیاری برای ترک اعتیاد به دیازپام وجود دارند که هر یک رویکرد خاص خود را برای درمان اعتیاد به کار می‌گیرند. در ادامه با جدیدترین درمان‌هایی که در کلینیک ترک اعتیاد دکتر جوادی ارائه می‌شود، آشنا می‌شوید.

سم زدایی قرص دیازپام در کلینیک دکتر جوادی زیر نظر متخصصین ترک اعتیاد و در محیطی لوکس و آرام با تجهیزات روز پزشکی انجام می‌شود.

ترک اعتیاد دیازپام بصورت تدریجی

ترک اعتیاد به صورت بستری در فرآیند ترک قرص دیازپام برای افرادی که وابستگی شدیدی به دیازپام دارند، ضروری است. سودمندی آن در افزایش احتمال موفقیت درمان و جلوگیری از عود اعتیاد بیماران با مصرف سنگین دیازپام به اثبات رسیده است.

به علاوه درمان بستری انتخابی مناسب برای افرادی است که با اعتیاد همزمان به چند ماده دست و پنجه نرم می‌کنند. بیمارانی که به بیش از یک ماده مخدر اعتیاد دارند، باید درمان خاصی را برای هر اعتیاد دریافت کنند. علائم ترک دیازپام شبیه به علائم ترک دیگر مواد مخدر است. متخصص ترک اعتیاد می‌تواند درمان خاص مربوط به اعتیاد همزمان به چند ماده مخدر را ارائه دهد.

درمان به صورت بستری در کلینیک شبانه روزی درمان اعتیاد دکتر جوادی به ۳ شکل به بیماران وابسته به دیازپام کمک می‌کند:

  1. سم زدایی: اولین گام در این مرکز تخصصی درمان اعتیاد، سم زدایی مواد مخدر از بدن است. سم زدایی به بیمار کمک می‌کند تا مواد شیمیایی ناشی از اعتیاد به دیازپام در بدنش را به طور کامل از بین ببرد و برای همیشه از وابستگی شیمیایی به این دارو رهایی یابند.
  2. توان‌بخشی: در این مرحله از درمان به جنبه روحی و روانی اعتیاد رسیدگی می‌شود که در درمان کامل اعتیاد به دیازپام بسیار ضروری و مهم است. در روان درمانی اعتیاد به قرص،‌ پزشک متخصص به دلایل ریشه‌ای و روحی بیمار که منجر به مصرف این قرص شده است می‌پردازد.
  3. مراقبت‌های پس ازسم زدایی: در ادامه درمان و پس از بهبودی و رهایی بیمار از وابستگی پشتیبانی لازم برای جلوگیری از بازگشت بیمار به مواد اعتیادآور انجام می‌شود.

سم زدایی به تنهایی مشکلات رفتاری و روانی دامن زننده به اعتیاد یا ناشی از اعتیاد به دیازپام را درمان نمی‌کند.

درمان سرپایی دیازپام

بیماران مبتلا به اعتیاد خفیف تا متوسط به دیازپام غالباً ترک اعتیاد سرپایی را برای رها شدن از چنگال اعتیاد انتخاب می‌کنند. برنامه‌های سرپایی برای برخی بیماران بهتر از کمپ‌های بستری است، به خصوص اگر بیمار فقط دچار اعتیاد به دیازپام باشد. همچنین ترک اعتیاد سرپایی معمولاً به اشخاصی توصیه می‌شود که درمان بستری را به پایان رسانده‌اند، به این ترتیب بیماران می‌توانند درمان را پس از ترخیص از مرکز ادامه بدهند و احتمال پاک ماندن خود را افزایش دهند.

 

درمان اعتیاد دیازپام در کلینیک ترک اعتیاد دکتر جوادی

درمان اعتیاد دیازپام در کلینیک دکتر جوادی توسط بهترین کادر روانپزشکی و روانشناس ترک اعتیاد، انجام می پذیرد، کلینیک ترک اعتیاد دکتر جوادی یک مرکز ترک اعتیاد پیشرفته در تهران هست که کلیه امکانات رفاهی و هتلینگ اعم از اتاق‌های VIP و لوکس به صورت تفکیک شده، خدمات و سرویس‌های نگهداری بیمارستانی به صورت شبانه روزی ارائه میدهد

همچنین امکانات رفاهی برای همراهان بیمار، خدمات گروه درمانی، مشاوره‌های روزانه روانشناس اعتیاد به صورت خصوصی با بیمار و همراهان بیمار، خدمات اورژانس و آمبولانس در مواقع اضطراری، قرارداد همکاری با سایر بیمارستان‌ها در صورت بروز بیماری‌های جانبی خطرساز و … را به بیماران ارائه می‌دهد

 ویژگی های کلینیک تخصصی دکتر جوادی:

  • دارا بودن امکانات رفاهی و هتلینگ
  • بهترین کادر روانپزشکی و روانشناس ترک اعتیاد
  • روش های نوین درمانی
  • اتاق های مجزا با امکانات رفاهی ویژه
  • بهترین و مجهزترین مرکز با حضورشبانه‌روزی کادر درمانی
  • پیگیری پس از درمان

جديدترين روش مصرف داروي نالتروكسان استفاده از ايمپلنت آن است. از ويژگي هاي اين روش استفاده طولاني مدت بدون نياز به مصرف روزانه خوراكي آن است با اين روش همواره مقدار مشخصي از دارو وارد بدن ميشود.در درمان اعتياد و وابستگي به انواع قرص های خواب مانند دیازپام ،مخدر ها مانند هروئین و… همچنين درمان وابستگي به الكل و ديگر مواد توهم زاها مثل ماري جوآنا (حشيش ) نيز مؤثر است ، اين روش باعث كاهش وسوسه ي فرد براي مصرف مجدد و هم چنين بروز علائم محروميت ناشي از عدم مصرف مواد مخدر ميشود و افرادديگر لذتي از مصرف نمي برنددر كلينيك تخصصي روانپزشكي و ترك اعتياد دکتر جوادی بعداز سم زدايي ، كاشت نالتروكسان توسط جراح انجام ميشود و فرد بهتر است براي رواندرماني هفته اي يكبار به روانشناس و ماهي يكبار براي ويزيت روانپزشكي با دكتر خود در ارتباط باشد تا به نتيجة قطعي و بهبودي كامل خود برسد.

 

سوالات متداول در مورد ترک دیازپام

ترک دیازپام  چند روز طول میکشد؟
مدت زمان ترک دیازپام به عواملی مانند: شرایط سنی شخص مصرف کننده، مدت زمان مصرف و دوز مصرفی دیازپام در روز بستگی دارد و میتواند یک هفته تا سه هفته دوره بستری بیمار زمان ببرد.

بهترین روش ترک دیازپام چیست؟

دریافت برنامه درمانی جامع برای ترک اعتیاد دیازپام در کلینیک دکتر جوادی این امکان را به بیماران خود میدهد که بهترین روش ترک اعتیاد را طبق شرایط خود انتخاب کنند.

چگونه دیازپام را ترک کنیم؟

برای ترک همیشگی دیازپام و کنترل علائم ترک می‌بایست دوره بستری برای ترک دیازپام تحت نظر پزشک متخصص ترک اعتیاد صورت بگیرد و بعد از زمان سم زدایی نیز دوره درمانی خود را تحت نظر پزشک و روانشناس ادامه دهید.

 

 

به این مطلب چه امتیازی میدید؟

روی ستاره ها کلیک کنید تا رای شما ثبت شود

میانگین آرا 0 / 5. شمارش آرا: 0

رایی یافت نشد. اولین نفری باشید که رای میدهید.

خدمات مرتبط
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

یک × 1 =

ميخواستم تشكر كنم از كادر درمانتون هيچوقت فكر نميكردم بدون ديازپام خوابم ببره
ممنون از همه زحمات شما پرستارا روانشناس و خدمات و پزشكتون

مارال مرادی
23 خرداد 1401

این مرکز واقعا کلینیک خصوصی هستش و به نسبت هزینه ای که پرداخت میشه واقعا خدمات دریافت کردیم.نظافت و رسیدگی واقعا عالی بودش و خیلی راضی بودیم.غذاها هم اصلا بیمارستانی نبودش و خانگی و کیفیت عالی بودش من به عنوان همراه در کنار بیمارم اتاق خصوصی داشتیم که خیلی امنیت داشتیم و همچنین درمان تخصصی انجام شد.

امیر حسین پور
23 خرداد 1401

بیمارمون مصرف هروئین خیلی زیاد داشت که بعد از درمان ایمپلنت 6 ماهه گذاشت و تا الان 2 بار دیگه تمدید کردیم و واقعا دیگه مصرف نداشته و همچنین زیر نظر روانپزشک دارو مصرف میکنه و کاملا بهبود پیدا کرده حتما برای درمان به کلینیک های دکتر جوادی مراجعه کنید چون من کلینیک های خصوصی زیادی رفتم برای تحقیقات و هیچ کدوم مثل اینجا امکانات صد رد صد نداشت و خیلی هم افراد دیگه ای رو معرفی کردم برای درمان که همگی راضی بودن و درمان شدن.

مرتضی مقیمی
24 خرداد 1401
Call Now Buttonمشاوره رایگان