استفاده از روشهای ترک ماده حشیش، به شما کمک میکند تا بتوانید فرایند درمان اعتیاد به حشیش را به خوبی بگذرانید. اما یک سری کارها هست که در طی کردن مسیر درمان به خصوص زمانیکه برای ترک ماده حشیش در منزل اقدام میکنید، باید انجام دهید. یکی از آنها داشتن رژیم غذایی مناسب است. یادتان باشید حتی اگر بخواهید برای ترک ماده مخدر حشیش در خانه اقدام کنید، لازم است تا از کمک حرفهای و مشاوره ترک اعتیاد برخوردار شوید.
فهرست مطالب
بطور کل مراحل ترک ماده مخدر حشیش و کارهایی که باید برای آن انجام دهید، عبارتند از:
برای آگاهی کامل از اینکه چطور حشیش را ترک کنید، مقاله روشهای ترک حشیش را بخوانید.
هنگامی که آماده ترک ماده حشیش هستید، مراحل خودیاری زیر را نیز انجام دهید تا دوره اولیه ترک 24 تا 72 ساعته را آسانتر کنید:
حال سوال این است که برای ترک حشیش چه بخوریم؟ در بخش بعد به پاسخ این پرسش میپردازیم.
تغییر روال زندگی به شما در فرایند درمان اعتیاد حشیش کمک میکند. اما باید بدانید که هیچ وقت برای ترک ماده حشیش به کم خوری روی نیاورید. بدن شما باید سالم و پر انرژی باشد تا بتوانید علائم ترک حشیش را تاب بیاورید.
علت نوشدن آب زیاد را میتوان بصورت زیر عنوان کرد:
مصرف حشیش میتواند تأثیرات مختلفی بر سلامت جسم و روان و همچنین عوامل اجتماعی داشته باشد، از جمله:
برای رفع تمامی این عوارض تا دیر نشده باید ترک حشیش در بهترین مرکز ترک اعتیاد کشور اقدام کرد. در فرایند درمان اعتیاد به حشیش، خود مراقبتی بسیار پررنگ است. خود مراقبتی و خوردن غذای مقوی و پر از سبزیجات، جسم و روان شما را در فرایند ترک اعتیاد قوی نگه میدارد و موجب میشود تا با اراده و انگیزه بیشتری در این مسیر باقی بمانید. در کنار تغذیه سالم و مناسب برای ترک ماده حشیش، به خودتان وقت بدهید، به موسیقی علاقهمند شوید، کتاب بخوانید و فعالیتهایی که شما را خوشحال میکند، انجام دهید. به یاد داشته باشید که مدیتیشن، روشهای تنفس عمیق، یوگا و ماساژ میتواند به کنترل استرس در طی فرآیند ترک ماده حشیش کمک کند.
در این مطلب به پاسخ پرسش ” برای ترک ماده حشیش چه بخوریم؟” پرداختیم حالا میدانیم که تغذیه سالم و متوازن میتواند در فرآیند ترک ماده حشیش کمک کند. مصرف مواد غذایی سالم و غنی از مواد مغذی، مانند میوهها، سبزیجات و مواد غذایی با پروتئین بالا، برای بهبود روحیه و سلامتی کلی شما مفید است. در حقیقت تغذیه سالم در فرایند ترک تدریجی حشیش به شما کمک میکند تا قوی بمانید. در کنار آن میتوانید از فعالیت بدنی و سرگرمیهای جدید برای حفظ انگیزه و حواسپرتی خود از میل به حشیش استفاده کنید.
در این راستا کلینیک روانشناسی و ترک اعتیاد دکتر جوادی با بهرهگیری از روانشناس ترک اعتیاد، روانپزشک ترک اعتیاد، پزشک اعتیاد، متخصص تغذیه و کار درمان ماهر، تمامی نیازهای شما را برای انجام سم زدایی حشیش، ترک حشیش با دارو، روان درمانی و تغذیه مناسب و انجام حرکات بدنی برآورده میکند. کافیست با ما تماس بگیرید و از خدمات ما برخوردار شوید.
دکتر مسعود جوادی موسس و صاحب امتیاز کلینیک ترک اعتیاد دکتر جوادی، دارای 15 سال سابقه کار تخصصی در حوزه اعتیاد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی.